måndag 28 maj 2012

Kärlekens helg

Hej hej på er!

Typiskt...helgen som jag så länge har gått och längtat efter är nu slut. Men vilken underbar helg det har varit! Tur med vädret har vi haft också. Sol, sol och åter sooool!

I fredags så åkte jag och barnen först till Surahammar för att fika och äta lunch hemma hos mina föräldrar. Där fanns också min storasyster Linnéa från Lycksele och hennes två tjejer Nellie och Signe på besök. Härligt att få ses igen. Det blir inte så ofta som ni kanske förstår...det är några mil mellan Örebro och Lycksele :o)

Efter lunchen åkte vi vidare mot Västerås och hem till min andra storasyster Linda och hennes familj. Där blev det poolhäng hela dagen och god mat och fredagsmys senare på kvällen. Då hade även lillebror Ludwig anlänt med tåg och gjorde oss sällskap. Mysigt så det förslår!!

På lördagsmorgonen så började jag mitt piffande inför eftermiddagens stora tillställning. The Wedding!! Syrran och Ebba hjälpte mig med håret och hjälpte mig sy till klänningen en smula och sedan så sminkade jag mig och packade tillslut in mig i bilen, pussade barnen Hej då och styrde hem mot Örebro igen. Där väntade Marcus på mig iklädd kostym (han var sååååå snygg!!) och ville bli skjutsad upp till kyrkan. Han skulle spela på vigseln och behövde komma dit för att öva med solisten.

Klockan tre var det äntligen dags. Klockorna slog, musiken började och dörrarna öppnades! Tårarna började nästan på en gång trilla ner för kinderna när Ida och Kristians lilla Greta kom in först, hållandes moster Lina i en handen och favoritsnutten i den andra. Såååå fint!!

Ida och Kristian var SÅ otroligt vackra och såg så lyckliga ut tillsammans när de sedan kom ut ur kyrkan och all nervositet och anspänning hade släppt. Världens finaste vänner!!

Sedan var bröllopsfestandet i full gång. Det var en helt fantastisk dag. Mycket glädje, lycka, skratt, och framförallt kärlek! Kärlek mellan brud och brudgum men också från familjen och alla fina vännerna. Det märks att Ida och Kristian är väldigt omtyckta :o)

Marcus och jag kom hem vid tvåtiden på natten och sedan blev det en relativt tidig morgon då det vankades ännu mera festligheter, men denna dag i Västerås. För hos min syster fanns nu även mina föräldrar och vi skulle fira pappa och Mollys födelsedagar, mamma och pappas 40-åriga bröllopsdag samt Morsdag.

Det blev ännu en varm och skön dag och mycket gott att fika och äta. Det är alltid så mysigt att få träffa familjen och få tid till att umgås. Men vi var ganska trötta allihopa. Barnen hade kvällen innan suttit och tittat på Eurovisionschlagerfestivalen ända till halv ett på natten så dom var rätt sega kan man säga :o) Så vi åkte hem ganska så skapligt. Behöver jag säga att alla tre barnen somnade i bilen på väg hem? Hehe...även jag faktiskt ;o)

Jahapp....som sagt, nu är helgen över och den här veckan innehåller ganska mycket den också. Det vankas sommarfest med jobbet, Marcus åker bort med sitt jobb både onsdag och torsdag. Det är ledarfest i kyrkan, Alva slutar dagis och så allt det där andra vanliga som bla Hugos fotboll och så ska det klippas gräs, städas, tvättas och...ja, jag kan hålla på i en evighet men jag tror inte ni varken orkar läsa eller är nämnvärt intresserade ;o)

Nu kommer det lite bilder istället!
Ida och Kristian tar emot folkets jubel och gratulationer på kyrktrappen.

Herr och Fru Revay!

Greta och Cornelia var brudnäbbar och skötte sig exemplariskt! Sötaste och goaste tjejerna :o)

Fina familjen!

Marcus var så stilig i sin nya kostym. Slipsen matchade så fint med min marinblåa klänninga :o)

Jag har lånat den här bilden från min systers blogg. Hon hjälpte mig med håret och jag blev såååå nöjd! Lite lockat hår och så en sidoknut. Det passade bra till klänningen.

Och så lite fixande och trixande med naglarna...sen var det klart.

Taaadaaaa!

Tårtskärardags :o)

Och igår var det dags att fira mamma och pappas 40-åriga bröllopsdag :o) Pappa hade passande nog köpt 40 röda rosor till mamma. Så vackra!! This is Love!!

Jag blev firad på Morsdag :o) Vad jag fick ska jag visa vid ett annat tillfälle ;o)

I bröllopsdagspresent fick mamma fina örhängen av pappa.

Och av mamma fick pappa dessa fina manchettknappar. L:en står för Leon och Lilian Lindberg

De fick även paket av oss barn...

Förvånade och glada :o)

Dagen till ära hade det fixats med god mat. Jag är fortfarande mätt!! ;o)

Morfar hoppar bomben :o)


Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar