tisdag 4 oktober 2011

Svartvitt och Traderafynd

Hej hej!

Då är det tisdag. Alvas hemmadag. Just idag har vi inget särskilt inplanerat så istället kollade vi om Cornelia var sugen på att komma hit och leka, och det var hon.

Och sedan jag började skriva inlägget så har tjejerna hunnit leka, vi har käkat lunch, Molly har både hunnit äta och sova två gånger och nu är även Hugo hemma och han har med sig sin kompis Thea. Nu leker alla barnen på nedervåningen och jag och Molly har sökt oss upp till övervåningen där det är liiiite lugnare.

Igår fick jag ett rycka och gav mig ut med kameran. Patrik, en vän till oss var här härom kvällen och då hade han med sig sin kamera och alla möjliga objektiv och stativ och jag vet inte allt. Hur som helst så blev jag riktigt sugen på att fota igen. Det har liksom inte blivit av den senaste tiden. Det känns som att det är annat som tar upp min tid istället...undrar just vad det kan vara? ;o)

Patrik visade på lite tips och idéer ang inställningar och sånt, så igår när Molly sov så smet jag ut på tomten en stund och knäppte lite kort och testade mig fram. Det blev inte så många "fina" kort så jag lägger bara ut ett... Men jag fick desto fler bra kort på vår lilla donna här hemma som skiner som en sol var eviga dag. Ett tacksamt motiv!






Jag "vann" en hoppgunga på Tradera förra veckan och igår kom den med posten. Molly gillar den men än så länge verkar hon vara lite för liten för den. Hon ser nästan korsfäst ut i den :o)

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar