torsdag 6 oktober 2011

Huvudvärk

Hej hallå!

Såna här dagar, när det regnar och är grått, då kommer huvudvärken som ett brev på posten. Det kan i och för sig ha liiiite att göra med att jag har slarvat med sömnen den senaste veckan. Men jag skyller nog mest på vädret tror jag.

Om man får hävda sig lite, klappa sig själv på huvudet och skryta lite så här offentligt och osvenskt så kan jag berätta att jag bäddade ner en sovande Molly i löparvagnen imorse, efter att vi hade lämnat storasyskonen på skola och dagis, och tog en löprunda runt byn i hällregnet.

Jättehurtigt men också lite dumt då jag misstänker att mitt lilla infall också bidrog till huvudvärken. Jag menar, kroppen blev väl helt chockad över ansträngningen och huvudet fick väl en överdos av friskluft eller nåt ;o)

Marcus jobbar sina sista dagar på sitt gamla jobb idag och imorgon. Därför tog han med sig datorn tillbaka dit och då får iPhonen fungera som bloggverktyg idag, därav endel iPhonepics som ni kanske förstår.

I eftermiddag har Hugo simskola igen. Papporna, Marcus och Olle, lovade grabbarna redan förra veckan att den här torsdagen så skulle vi ha Pizzakväll tillsammans. Det har vi nog längtat efter hela familjen. En middag som vi inte behöver laga, inte behöver diska efteråt och så ingår det trevligt sällskap! Kan det bli bättre?

Jahaja, annars så har jag inte så mycket annat att berätta. Det ska bli så skönt med veckans mysigaste dag imorgon...fredagsmysdagen! På lördag tror jag Marcus har ett lopp att springa, men i övrigt tror jag inte vi har så mycket annat för oss. Ska bli skönt!



Molly inväntar lunchen. Idag stog det majs och potatispuré på menyn. Inte jättegott men ganska kul konsistens.


Huvudvärk=soffläge! Men från soffan har man optimal uppsikt över Molly när hon ligger på golvet och leker.


Babygympass!

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar