tisdag 11 oktober 2011

Höstdag

Hej hej!

Allt bra med er därute? Vilket underbart höstväder det är idag! Men kallt som bara den. Vi fick skrapa rutorna på bilen imorse. Bara en sån sak.

Idag är det tisdag och du som brukar kika in här vet väl vid det här laget att det är Alvas lediga dag från dagis. Och idag var det alltså dags igen att hitta på något kul för att få dagen att gå.

Jag skulle nog kunna föreslå massor med roliga saker att göra en sån här dag men inget skulle slå en "playdate" med bästisen Cornelia!

Vilken tur att det var just det som var inplanerat idag då. Vi tog en tur till Marieberg Galleria med Ida, Cornelia och Greta där vi shoppade och åt lunch tillsammans. Alva och Cornelia sprang runt och tittade på fina kläder och glittrande smycken. Och vid ett oövervakat ögonblick så var dom plötsligt borta, men då hörde vi ett välbekant fnittrande bortifrån rulltrapporna. Där åkte dom, hand i hand, upp och ner och upp och ner. Busungar!

Som om inte en förmiddag på Gallerian tillsammans skulle vara lycka nog...så blev Alva bjuden att följa med Cornelia hem efteråt. Gissa om hon blev lycklig!?

Nu sitter jag i soffan och lyssnar till Mollys snarkningar inifrån sovrummet. Hugo fick med sig två tjejer från hans klass hem efter skolan idag och dom är just nu ute och leker i solen. Skönt att dom accepterar att vara ute såna här dagar trots kylan. Sen när vintern kommer så blir det ju med all säkerhet mycket mer tid inomhus.

Hej igen...det blev en liten paus i skrivandet för barnen kom in och ville baka. Så jag har varit nere i köket och hjälpt dom. Det blev "Allt-möjligt-kakor". För den som vill ha receptet på kakorna så kan jag tala om att det inte finns något recept. Det var visst bara att ta av vad som fanns i skåpen.

Dessa kakor kommer iallafall ha en blandad smak av (förutom basen som var mjöl, mjölk och socker) sirap, kanel, bakpulver och marshmellows (?) Jorå så att...säkert jättegott! Hihihi!!!

Här kommer lite bilder också...






Alva tog ett härligt kort på mig och Molly imorse och fick med den sköna morgonsolen också.





Bästa kompisarna!





Fick ett sms av Ida för en stund sedan. Här har ni prinsessorna som har gjort sig i ordning för att gifta sig med sina prinsar :o)





"Allt-möjligt-kakor"

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar