söndag 30 oktober 2011

Barnvakt

Hallå där!

Kom ni ihåg att ställa om klockan igår kväll? Förr så tyckte man ju att det var en toppen idé, det där med vintertid. Då fick man ju liksom en timme extra att sova. Men det var då det...nu när man har barn så är den där timmen som bortblåst. Barnen vaknar ju tidigt iallafall.

Igår kom Mia och Stefan förbi med Seth här på förmiddagen. Sen åkte dom vidare mot en helg i Stockholm för att bo på hotell och gå på musikalen Romeo och Julia. Under tiden ska vi vara barnvakt åt Seth. Eller njaaa...barnvakt och barnvakt. Barnen är så stora nu så dom klarar sig ju bra på egen hand. Man fungerar ju mer som mattant ;o)

Barnen hade en innehållsrik dag igår. Efter en massa lek på förmiddagen så var det dags för fotbollsmatch på eftermiddagen. Hugos fotbollslag avslutade utesäsongen genom att gå på match mellan ÖSK-Hellsingborg på Behrn Arena. Kul!

När dom kom hem blev det ännu mera lek och efter kvällsmaten var det dags för lördagsmys. Jodå...här hemma har vi inte bara fredagsmys. Vi har lördagsmys också!

Jag bäddade åt Seth och Alva inne på Hugos golv (grabbarna är så snälla och låter Alva vara med). Det gick bra att somna, men att sova kvar sådär hela natten var svårare. Vi har gjort några ändringar under småtimmarna kan man säga.

När vi vaknade nu på morgonen så sov Alva på en madrass på golvet på min högra sida. På min vänstra sida kikade en liten Seth upp under täcket och mellan oss låg Molly och flinade.

Hugo var den ende som låg kvar där vi lämnade honom igår kväll och på madrassen på hans golv har Marcus sträckt ut sin lekamen under natten.

Nu är barnen i full fart med att leka. För en liten stund sedan så stormade dom in här och undrade om jag ville vara med att leka fruktsallad (!?) KLOCKAN SJU en söndagmorgon!!! Jag tackade vänligt men bestämt Nej!

Hugo fortsätter att imponera när det gäller att ta sin medicin, morgon och kväll. Han varken gnäller eller klagar. Det enda som suger, enligt honom själv...är EKGt som kliar och lossnar i tid och otid. Men vi peppar honom till max och som tur är så ska han få komma in och ta bort det imorgon.

Han har inte haft några fler anfall sedan i söndags. Jättesönt! Men man går ju hela tiden runt och oroar sig och väntar på att skolan ska ringa eller att man ska hitta honom avsvimmad någonstans.

Det är lite konstigt att han i ena stunden kan ha fyra anfall på sex dagar, och i nästa så har han inte ett enda på en hel vecka. Vi får hoppas att det är tack vare medicinen, att den redan börjat verka.

Nähä ni! Nu är det dags att ta tag i dagen. Hoppas ni får en skön söndag!





Alva har fått ärva utklädningskläder av storkusinerna. Tänk att man kan vara så söt trots denna utstyrsel. Marcus tyckte näsan påminde om min ;o)





Har hämtat upp lite gamla leksaker som Hugo och Alva hade när dom var små. Den här lilla blinkande trumman med ljud gillas skarpt av Molly.





Kusinerna satt alldeles trollbundna framför tvn igår kväll och tittade på Helt Magiskt.





"Hej hej" från mej och Molly!





Såhär mysigt hade dom det innan dom började smyga runt mitt i natten och bytte sovplatser ;o)

Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Gullungar!
    Vad skönt att han inte har haft fler anfall! Kanske är det tabletterna som verkar på en gång, det vore väl skönt. Ser fram emot att få krama er snart igen!
    Å förresten så har nog Marcus rätt.... det är lite likt din näsa ;0)
    Kram på dä =0)
    Linda

    SvaraRadera
  2. Har läst ikapp och blir förskräckt! Men pustar ut när jag läser att ni fått svar och hjälp och medicin. Er fina lilla grabb!

    Skickar kärlek till er!

    Kram!
    Kicki

    SvaraRadera