måndag 13 juni 2011

Sista bollkul

Hejsan!

Då var det måndag igen då. Eller, faktiskt till och med snart tisdag om man tittar på klockan. Dagarna verkligen springer förbi.

Idag hade jag planer på att åka och handla och baka lite inför min lilla mammaträff som jag ska ha här hemma imorgon. Men Molly ville annat. Efter att jag hade lämnat barnen på dagis imorse så tog jag en power walk med Molly i vagnen runt byn. När jag kom hem var jag svettig och varm och ville duscha innan jag åkte och handlade. Men Molly måste ha haft en fis på sned eller en rap på tvären för hon bara gnällde och kunde inte komma till ro. Så fort jag vyssjade henne till sömns och sedan lade ner henne i vagnen eller korgen så vaknade hon. Så det slutade med att jag fick duscha samtidigt som hon låg och skrek i babysittern på badrumsgolvet. Det blev en snabbdusch som ni kanske förstår :o)

Plötsligt var klockan halv två och det var dags att hämta Hugo och Alva på dagis. Ingen affär hade blivit besökt och ingen kladdkaka hade blivit bakad. Städa och bakat har jag gjort nu ikväll istället och handla får jag göra imorgon bitti efter att jag har lämnat barnen på dagis. Jag tror nog jag ska hinna med det.

I dag var det dags för sista bollkul för terminen. Sista träningen är alltid en match mellan barnen och föräldrarna. Hugo har taggat för denna match hur länge som helst. Han har stundtals varit riktigt kaxig och härjat om hur barnen kommer krossa dom vuxna, så Marcus var allt lite sugen på att visa dom vart skåpet ska stå, men lyckligtvis så vann kidsen (annars hade det blivit tårar och tandagnissel resten av sommaren). Efteråt bjöd ledarna på fika och vi hade skramlat ihop till varsina presenter till dom som tack för den här terminen. Vilket toppenjobb dom gör, för att inte tala om deras otroliga tålamod... Hatten av!!

Nu när huset ser någotsånär städat ut, det är undanplockat i köket, tvätten är hängd och det mesta är förberett för i morgon och Molly sover...så ska även jag passa på att krypa ner i sängen och krama om kudden. Hoppas ni får en skön natt...själv så laddar jag för midnattsmål runt klockan två och fem. Någon annan som är vaken då? Då kan vi ju tänka på varann :o)


Lyckades fånga Olle på bild när han försöker distrahera motståndarna, i det här fallet, Hugo ;o)
Molly sov sig igenom den gastkramande matchen.

"Här...passa mig! Jag kan göra mål!" skrek Hugo...och det gjorde han också :o)

In action!

Alva tittade på allt annat än vägen. Det är inte så lätt att cykla då...



Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Tack för senast!
    Har du kollat in min fotoblogg? Molly är poppis där kan man säga! :-)

    SvaraRadera
  2. Vad härligt engagerad Hugo är! Kul att Olle "bråkar" med honom :) hoppas du fått sova inatt! Kram

    SvaraRadera