fredag 10 juni 2011

Fredagsmys

Hallå allihopa!

Äntligen fredag! Trots att dagarna flyter ihop när man går hemma såhär så är det ändå något speciellt med fredagarna. Det känns i luften på något sätt...att många sköna, lata stunder ligger framför en (förhoppningsvis). Den här helgen är en sådan skön helg då vi bara ska ta det lugnt, det enda som ligger framför oss är några barnkalas på söndag.

Vi startade helgen på ett perfekt sätt. Idag har jag och barnen haft besök av Therese och Alice. Vi har fikat och käkat lunch tillsammans och barnen har lekt. Vi hittade några vattenballonger i skafferiet som vi fyllde med vatten och så fick barnen ha vattenkrig. Mycket uppskattat :o)

När Marcus kom hem från jobbet så stog jag och barnen givakt i hallen, redo att åka in till stan och träffa fam Higårds och Mia och Seth. Barnen har gått och längtat hela dagen och typiskt är att när det väl var dags att åka in till stan visade det sig att Alva hade fått feber (39,3) och var jätte hängig. Jag tyckte att vi skulle stanna hemma, hon och jag, men då bröt hon fullständigt ihop. Därför fick det bli Alvedon i kroppen för hennes del och endel vätska och sedan var det bara att tuta och köra.

Det var superkul att bowla med barnen och dom var taggade till tänderna. Speciellt grabbarna på fem bast. För dom var det blodigt allvar ;o) Som tur var så vann dom (annars hade det inte blivit en rolig kväll). Efteråt var vi gaaalet hungriga så då blev det ett besök på McDonalds. Men vid den tidpunkten så hade Alvas alvedon gått ur kroppen så hon satt bara och hängde över maten och var jättetrött så vi åt snabbt upp och åkte sedan hem. Jag behöver väl inte säga att hon somnade ganska omgående när hon väl kom isäng. Stackars liten :o(

Här kommer några bilder...


Molly sov sig igenom nästan hela timmen som vi spelade.
Det kryllade av barn ;o)

Hugo peppar Lucas!

Alva mådde priiiima med Alvedon i kroppen och dansade och for runt på det hala golvet.

Alva och Ingrid fick lite hjäp på traven. Dom lyckades faktiskt få varsin strike :o)

Grabbarna känner på kloten...vilket känns bäst?

Molly vaknade lagomt till...

...discobowlingen drog igång. Blinkande lampor och dunka-dunka musik fick barnen att shejka loss ;o) (sorry för den suddiga bilden...hittade ingen bra inställning på kameran som passade in på discobelysningen).


Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Therése Hovlund11 juni 2011 kl. 07:46

    Tack själva för en härlig dag! Vi längtar till Mosås!!! Hoppas att Alva piggnar på och att ni får fika en riktigt härlig frukost på morgonen idag! Kram Therése

    SvaraRadera
  2. Ni verkar haft det jättemysigt.
    Hoppas Alva kryar på sej snart.
    Kramisar från oss.

    SvaraRadera