söndag 26 juni 2011

Sköna dagar

Hejsan!

Hur har er Midsommarhelg varit? Vi har haft en toppenhelg som verkligen har gått i vännernas och gemenskapens tecken. Vi är så glada och tacksamma för alla våra fina vänner.

Det började med att hela familjen åkte ut till Torp i torsdags eftermiddag. Där sprang vi på trevligt folk till höger och vänster och så passade vi på att gå på KALAS-mötet klockan fyra. Efter det köpte vi hamburgare på området och sedan blev det en fotbollsmatch mellan Hugo och hans kompisar mot allas pappor. Alltid ett måste när dom träffas!

I fredags tog vi det lugnt på förmiddagen innan vi skulle stråla samman med familjen Higårds som vi skulle fira Midsommar med. Vi fick även lära känna deras kompisar som också var inbjudna och vi hade en jätteskön eftermiddag och kväll med god mat, dricka och efterrätt. Självklart besökte vi en Midsommarstång så att barnen skulle få dansa och sjunga. Sofi fick med sig sin Ingrid och Nina dansade med sin Kerstin...men mina barn ville absolut inte dansa "Små grodorna"...eller "Tre små gummor". Nä, det var ju bara töntigt, enligt Hugo. Det var coolare att stå på sidan om med händerna nonchalant nerstoppade i byxfickorna. Men när dom sjöng den där sången som går; "så göra vi när vi tvättar våra kläder...." men istället sjöng om en fotbollsspelare som skulle sparka på en boll så vaknade Hugo till och gav sig in i ringen. Men inte tillsammans med dom andra utan istället strök han runt stången i en egen cirkel samtidigt som han härmade en fotbollsspelare. Men just när han lite sådär coolt och nonchalant skulle låtsas sparka till en boll så druttade han på rumpan...och då vart det lite pinsamt och dansen fick ett abrupt slut ;o) Hihi...

Igår hade vi familjen Romell här på middag. Vi planerade bla resan till Öland som ligger framför oss. Det ska bli så mysigt att åka iväg i år igen. Fjolårets resa var helt fantastisk och vädret var strålande hela veckan som vi bodde på campingen. Hoppas vi har samma tur i år igen.

Idag har jag även lyckats pressa in ett litet träningspass mellan amningstillfällena. Jag tog en promenad med inslag av löpning runt byn strax innan lunch. Det var jätteskönt att få röra på sig efter en hel helg av mycket god mat och fika. Det hade just regnat innan jag begav mig ut så luften var hög och klar vilket kändes jätteskönt! ("Note to self": Kom ihåg att tanka Molly just INNAN du ger dig ut för att springa nästa gång. Nu kändes det som att ha 1 liters mjölkpaket skumpandes i vardera bröst, inte bekvämt för fem öre.)

I morgon måndag är jag och barnen lediga medans Marcus ger sig in i sin sista arbetsvecka innan semestern. Undrar just vad vi ska hitta på? Om vädret tillåter tror jag iallafall att jag ska försöka ge mig på att pumpa upp poolen så vi kan svalka oss när solen värmer. Om det blir grått och kallt kanske vi kan göra som Hugo gjorde igår...bädda med kudde och filt ute på trappen och ta en tupplur :o)

Marcus hittade honom snarkandes på trappen när han kom hem från affären. Visst ser det skönt ut att ha sommarlov?!


Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar