torsdag 9 juni 2011

Sommaravslutning

Hallå där!

Det fortsätter att vara varmt och kvalmigt ute. Jag håller verkligen på att svettas bort, och inte blir det bättre av att man går omkring och bär på en liten kamin ;o)

Idag har det dock regnat endel och det gör ju alltid att luften blir fräsch och lite lättare att andas. Jag och barnen åkte in till BVC på förmiddagen för att besikta Molly. Allt såg bra ut och hon växer så det knakar. Hon kommer nog bli en liten Michelinbebis...precis som sina storasyskon var :o) Hon väger för närvarande 4,8 kg och är 56 cm lång (!!) Joråsåatt....hon är en stabil liten bit :o)

När vi åkte hem stannade vi till på Coop och köpte "Trassel", Walt Disneys 50:e film som släpptes idag. Jag och Ida var på bio med barnen och tittade på den för ett tag sedan och jag älskade den från första stund och bestämde mig för att införskaffa den så fort den kom ut. Vi åkte hem, käkade lunch och lyxade till det med en glass till efterrätt samtidigt som vi tittade på filmen. Barnen satt som ljus och Molly sov. Vi hade det jättemysigt!

Halv sex var det dags att promenera upp till Alvas dagis där det vankades trevlig sommaravslutning med fröknarna och alla barnen och deras föräldrar. Alvas grupp är ett superhärligt gäng och vi har lärt känna många trevliga föräldrar. Barnen satt i en ring på en filt, så att vi fick se en glimt av hur det kan se ut på mornarna när dom har sångsamling. Dom sjöng så fint och visade rörelser och dansade. Stolta föräldrar fotade och filmade värre än papparazzis :o)

I morgon får jag och barnen besök av Therese och Alice på förmiddagen och på kvällen ska vi ha fredagsmys med familjen Higårds och Mia och Seth. Vi ska iväg och bowla på STRIKE. Ni kan ju tro att barnen är exalterade. Det är redan bestämt att vi ska köra tjejerna mot killarna. Vi ska självklart sopa banan med grabbarna ;o)


Alva har parkerat sig på filten och laddar för sångstund.
Hugo och Molly gillade sångerna som sjöngs. Bla bjöds vi på "Glad-sången", "Blinka lilla stjärna", "Eflefantbalett" och "Mamma Mu" :o)

Alva och Cornelia satt självklart bredvid varandra :o)

Molly trivdes bra på filten och spanade och lyssnade på allt som hände runtomkring.



Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar