lördag 18 juni 2011

Sköna lördag

Hejsan alla!

Vi trodde det skulle regna idag. Jag har gått och sneglat upp mot himlen hela dan och undrat vart de mörka och hotfulla molnen tagit vägen. Men dom har lyst med sin frånvaro...tack och lov, så vi har haft en riktigt varm och skön sommardag.

Marcus lämnade skutan tidigt imorse för att åka in till stan och till Mia och Stefans nya lägenhet. Seths rum skulle få nya tapeter idag och Marcus hade lovat att hjälpa till att tapetsera. I utbyte fick jag Mia och Seth som kom hit för att hålla oss sällskap. Vi fikade och hade det mysigt på förmiddagen och framåt lunch åkte vi in till stan för att köpa med oss lunch hem till papporna och oss själva.

Seths rum blev jättefint med färglada tapeter och bilvåder. Gissar att Mia kommer att blogga om det och visa bilder på sin blogg. Så kika in HÄR så får ni läsa om och se hennes version av dagen ;o)



Lite överallt inne i Örebro så kan man hitta sån här konst. Vita rutor med "människor" gjorda av gips i olika positioner. Vad sägs om den här stackarn tex som hänger i en lyktstolpe? :o)
Efter lunchen tog vi en promenad ner till slottet där vi köpte oss varsin glass och njöt av utsikten.


Jag tycker verkligen att vi har ett underbart vackert slott här i Örebro. Det ser ut som ett slott ska göra...med tinnar och torn, och så ligger det så vackert mitt i svartån.




Hugo busar med Molly.


Ännu ett konstverk...ser ni det? Det ligger ett flygplan och guppar i ån precis nedanför bron. Konstigt men kul!


Ännu en gipsgubbe. Den här tyckte jag såg lite ledsen ut så jag tänkte trösta honom...


...men det verkade lönlöst, så jag gav upp!


Molly var nöjd och glad efter en skön dag!


Puss på dej!


Måste ju bara visa den här bilden som jag hittade i mobilen. Här har ni Signe...min systerdotter uppe i Lycksele. Hon har gått en rond mot knotten däruppe ;o) Men glad som en lärka är hon ändå. Sötnos!








Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Då ska vi se om tekniken och jag klarar av att samarbeta...
    Festliga konstverk lite varstans, stakars honom i lyktstolpen...
    Molly har ju förändrats bara sen i lördas.
    Kram Bonnfrua

    SvaraRadera
  2. Tack för en härlig dag - som vanligt när man får umgås med dej!!!! Kram

    SvaraRadera