söndag 23 juni 2013

Siestainlägg

Hej på er!!

Det gick ju riktigt bra att få iväg det där inlägget igår. När jag väl hade fattat hur man skulle göra så var det bra att trycka på "Publicera" och så var det klart :-) Precis som hemma i Sverige!!

Nu är det siestatime igen. Idag har vi legat vid poolen hela förmiddagen. Väldigt smidigt eftersom att man inte behöver packa en massa saker i tusentals väskor. Istället kan man springa in och hämta det man behöver, barnen kan gå in och svalka sig och toaletten är nära till hands ;-)

Nu är lunchen uppäten (pizza, pannkakor och massor med frukt) och vi har spritt ut oss i lägenheten för att vila lite. Min plats har visst blivit ute på terassen...i en solstol...under parasollet :-) Ahhhhh...ljuvligt!!! 

Igår kväll blev det ingen tur in till stan. Det blir nog ikväll istället. Igår kväll gick vi istället ner till strandpromenaden och åt på en restaurang där och firade mamma :-) Hon och pappa (som fyllde pensionär i maj) fick en resa till London av oss barn. Vi tycker att dom behöver komma ut och se sig om lite ;-) Hehe!!

En varm och skön kväll med familjen!!

Vackert!!

Poolhäng idag på förmiddagen :-)

Marcus fick ett "täcke" på sig under sin siesta ;-)

Molly har en skön stil ;-)

Kram, vi hörs igen!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar