torsdag 6 juni 2013

6 juni

Hej på er!
 
Vilken underbar dag det har varit idag!! Vi vaknade upp till strålande sol och en massa trevligheter på vår "Att-göra-lista" :o)
 
På förmiddagen gjorde vi och Higårds ett litet byte. Jag och barnen fick hit mamma Sofia och barnen...och i utbyte fick pappa Olle våran pappa Marcus. Papporna renoverade och lade nytt tak uppe hos Olle...medan mammorna och barnen hade picknick ute på gräsmattan ;o)
 
Mycket bra byte tycker jag!!
 
Det har varit helt underbart sommarväder idag så nu är det nästan så att man vågar tro att sommaren har kommit för att stanna.
 
Barnen svettades som små gnuer och ville hoppa i vattenspridaren...så det var bara att fixa. Dom tjöt av lycka :o)
 
Lagom till lunch kom papporna ner till oss och sedan fortsatte vi umgås kring en bit mat och fika. Myyyyysigt!!!
 
När det var dags för Olle, Sofi och barnen att gå hem så ville barnen hänga med upp till dom och ta ett dopp i poolen. Så Marcus slängde upp Molly i cykelstolen och bajkade med dom upp för att hålla ett falköga på dom i plurret.
 
Då fick jag tid till att fixa ordning i barnens lekstuga. Jag har hunnit både grundmåla och måla med den riktiga färgen tidigare så nu var det bara att börja pyssla.
 
Molly fick en fin spis och en massa roligt tillbehör till den i födelsedagspresent så det var bara att börja skruva...
 
Hann precis klart innan Marcus och barnen kom hem. Vilken tajming!
 
Hittade två små hyllor på loppis som jag också passade på att måla medans jag var själv hemma. Dom ska nog upp ovanför spisen tror jag.

Stugan i föreskick. Furu...me not like!

Å så efterskick :o) Det är ju inte helt klart. Det ska upp lite grejer på väggarna och så är jag sugen på att lägga in ett snyggt golv. Hmmm...får se om jag kan få Marcus att nappa på idén.
 
Och så en bild år andra hållet...

Molly gillade stället på en gång :o)
Kolla in de söta gardinerna!!! Virkade av barnens gammelmormor Britta <3 p="">
 
Här bjuds det på tårta :o)
 
Kommer ni ihåg att jag berättade om en Grythyttan-wannabemöbel som vi hittade på Blocket (här är före bilden) ?? Nu har Marcus börjat slipa och olja stolarna...och det visar sig bli riktigt snyggt faktiskt! Jag vara lite skeptisk till det gröna. Jag hade sett en VIT möbel framför mig på uteplatsen. Men jag är nog böjd att hålla med Marcus om att det här också kommer bli bra...(Typiskt också!)

Efter!
Träet har slipats och blivit lite ljusare och så ligger det en lack på det.

Alva hade svårt att somna ikväll :o(
Tror jag det när ryggen är alldeles blåslagen och det gör ont att ligga på den. Hon har haft otur på dagis den här veckan. I måndags fick jag åka och hämta henne tidigt då hon hade ramlat och gjort illa armen (som tur var var inget brutet) och igår var det dags igen. Det är farligt att leka "Herre på täppan" ;o)
 
 
Imorgon hörrni...då blir det förhoppningsvis ett cykelinlägg :o) Det är dags för Minivättern i år igen och vi åker till Motala imorgon eftermiddag för att heja fram barnen i sina tävlingar.
 
Vi hörs!
Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar