fredag 12 april 2013

Trött i ögat

Hej på er!
 
Åh så skönt med fredag!
 
Jag ser fram emot en ledig och trevlig helg. En hel del måsten dock...men bara trevliga sådana och då känns det mycket lättare :o)

 
Jag har egentligen bara en önskan den här helgen...och det är att den här lilla donnan ska komma till ro och sova på nätterna igen. Hon har haft en ful vana att vakna mellan kl. 02-05 på nätterna den senaste veckan. När klockan ringer på morgonen och vi stapplar upp ur sängen som zombies, då somnar hon om så sött.

I måndags kom Roger och Birgit upp för att hälsa på lilla Tess för första gången. På vägen hem svängde dom förbi oss på en koppikippur (det betyder kaffe på Kindevågsspråk). Farmor är en hejare med kameran :o)

Molly mumsade kakor i farfars knä.

Ikväll blev det tacos som vanligt på menyn. "Tråkigt" kanske någon tycker? "Bekvämt" tycker jag :o) Åtminstone EN dag i veckan som man ALLTID vet vad det blir till middag ;o)
Molly äääälskar tacos och sitter gärna kvar till sist och länsar skålarna :o)

I morgon vankas det födelsedagskalas. Vi ska hem till Mia och Stefan för att fira Mias 35-årsdag i efterskott samt att lilla Tess kommit till världen. Små presenter ligger och väntar på att bli överlämnade till nyaste lilla kusinen :o)

Ikväll sover Hanna över hos oss. Hon och Alva önskade att få bada tidigare ikväll. Skumt skulle det vara ;o) "Woooooow" säger Molly :o)

Till en början var det bara Hanna och Alva...

Men efter en stund hamnade även kisslisa i badet ;o)
 
Nu sover kidsen och Marcus och jag har kraschat i soffan som vanligt. Fredagkvällarna är ALLTID så sega!!!!
 
 
Imorgon hoppas jag kunna blogga lite söta bebisbilder på Tess. Åhhhh som vi längtar efter att få träffa henne och hålla henne i famnen. Det finns risk att det blir slagsmål imorgon om vem som ska få hålla först och mest ;o)
 
Kramelikram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar