fredag 23 december 2011

Uppesittarkväll

Hej!

Ikväll testar vi på en ny tradition. Syrran och hennes mans familj har som tradition att titta på Bingolottos uppesittarkväll på
4an, och vi vill ju inte vara sämre så vi har köpt två lotter, så håll nu tummarna att vi vinner ;o)

Hugo och Alva ser vi inte röken av. Kusinerna Nellie och Signe från Lycksele är här och dom leker och har såååå kul. Storkusin Ebba har dessutom bakat pepparkakor med barnen idag så huset har doftat ljuvligt.

Angående inlägget från igår så hade jag rätt i att allt skulle kännas mycket bättre bara vi fick träffa familjen. Igår kändes mycket tungt och trist, men idag har vi fått perspektiv på eländet och inser att vi klarade oss undan ganska bra ändå.

Igår hade nämligen Marcus tagit ledigt från jobbet för att vi skulle få tid att packa, laga mat och förbereda en massa annat inför resan till Västerås idag. Runt lunch åkte han iväg för att köpa en sista julklapp och ringde efter en stund och berättade att han hade krockat med bilen. Som tur var så klarade Marcus sig utan allvarliga skador men kände sig ganska mörbultad efteråt. Resten av eftermiddagen och kvällen fick han spendera på akuten. Inte precis det sättet man vill spendera en semesterdag på.

Bilen däremot blev kvaddad och fick åka med bärgningsbil direkt till verkstaden och vi får se NÄR eller OM vi får tillbaka den.

Jodå så att...God Jul! Eller vad säger ni?! Suck :o(

Igår så kändes det tungt just med tanke på den kvaddade bilen, ekonomin och allt det bökig med att vara en bil fattigare.

Men idag är jag bara tacksam att allt gick bra trots allt, att Marcus klarade sig oskadd och att inga barn var med i bilen.

Trots att bilen är en viktig del i vårt vardagliga leverne så är den bara ett dött ting. Materia. Utbytbar. Och det är ju inte Marcus.

Nä, nu ska vi inte gräva ner oss mer i det. Nu är det jul och vi ska ha en mysig uppesittarkväll med finaste, underbaraste familjen!










God Jul på er!!

Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Usch, vad hemskt med olyckan! Tur att det gick så bra som det gjorde!

    Vi har, sedan många år, som tradition att spela bingolotto på uppesittarkvällen, enda gången på året vi gör det och det är en riktigt mysig tradition, som vi gärna håller fast vid.

    Hoppas att ni får en härlig och lugn jul!

    SvaraRadera