fredag 9 december 2011

Avslut på simskolan

Hej på er!

Igår kväll var det avslutning på Hugos simskola i Hallsberg. Familjen var inbjuden att komma och titta vad barnen har lärt sig under terminen. Vi var spända att se om dom kunde simma nu eller inte :o) Hugo har varit borta en hel del eftersom att allt det här med epilepsin hände mitt under hösten. Men han var duktig ändå och hade lärt sig precis lika bra som dom andra i gruppen.

Efteråt åkte vi hem till Higårds och åt den traditionella pizzan tillsammans. Vi börjar bli stammisar på pizzerian här i byn. Någon gång har grabbarna faktiskt svängt förbi en pizzeria på vägen hem från Hallsberg istället. Det kan ju vara bra att variera sig ibland ;o)

I dag är det äntligen fredag. Och vilken mysig fredag det ska bli!! Efter skolan idag så kommer Mia och Seth hit och då ska vi baka julgodis tillsammans. Vi tänkte att det skulle bli lite knäck, marknadsnougat, risbräck, mintkyssar och kanske lite kola. Mia hade sett ett recept på lakritsknäck...och det lät ju så spännande så vi kände att vi bara MÅSTE prova. Får se om jag kan rekommendera det sen...

Ikväll så åker grabbarna iväg på Star Wars-afton och vi tjejer blir kvar här hemma med eget fredagsmys. Marcus och några komisar har pratat om att det skulle vara kul att se första filmen av alla Star Wars-evighets-filmerna med sina söner, så det ska dom få göra ikväll. Hugo är såååå laddad :o)

Hoppas ni får en skön helg!



Hugo och Lucas i väntan på att få hoppa i plurret.



Småsystrarna Ingrid, Alva och Molly hejade på sin storebrorsor när dom gjorde något bra.



En övning hette "Indianen", då skulle dom smyga fram i vattnet samtidigt som dom gjorde armrörelserna. Det blev alldeles knäpptyst i simhallen när dom smög fram :o)










Jaha...nu kanske ni undrar; Men har han lärt sig simma då?



Ja, lite! Som ni kan se på filmen så tar han sig fram...men det behövs såklart mer övning. Men vi är så stolta :o)



Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar