tisdag 27 december 2011

Sleepover och myskväll

Hej på er!

Har ni en skön...få se nu, vad är det för dag idag? Tisdag...va?! Dagarna bara smälter samman.

Marcus har jobbat idag, men jag och barnen har varit lediga och tagit det lugnt. Eller nja, så lugnt man kan ta det med en 6-åring, 4-åring och en 8 månaders Molly.

Alva har varit i gasen ända sedan hon vaknade. Hon har gått och räknat ner timmarna och minutrarna till klockan skulle slå tre. Då skulle hon äntligen få ta sin ryggsäck full med packning och gå hem till Cornelia där det vankas sleepover inatt. Jag var nyss förbi där med täcke och kudde och då sprang tjejerna runt i nattlinnen och var alldeles uppspelta. Det syntes på Alva att hon var såååå lycklig!!

Jag, Marcus, Hugo och Molly har dukat upp med popcorn och nötter på övervåningen och tittar på Harry Potter (igen). Vi hann aldrig se färdigt den härom kvällen för klockan blev för mycket. Men nu är det mys på hög nivå. Det märks även på Hugo att han är lycklig. Lycklig att lillasyster håller sig undan...iallafall för en stund. Det märks att dom kan behöva lite tid ifrån varandra dom också. Och så är det nog nyttigt att få lite egentid med oss föräldrar också.

Nu får vi hoppas att Alva kan sova inatt och att hon inte håller Cornelia och hennes familj vaken hela natten ;o)

Ha en fortsatt bra kväll. Vi hörs!

Hihihi...kolla in Molly som spanar in sig själv i spegeln ;o)

Hugo sitter på helspänn. Harry Potter är en mycket spännande film!

Lite gott och mysigt måste man få ha på en helt vanlig tisdag. Inte sant?

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar