tisdag 13 december 2011

Lucia

Hej på er!

Undrar hur många bloggar som har "Lucia" som överskrift idag? ;o) Hur som haver så är det en väldigt passande överskrift för Lucia it is. Tidigare år så har Hugo och Alvas lussefirande alltid krockat med varandra vilket har inneburit att jag och Marcus har splittat på oss eller så har man sprungit emellan med andan i halsen och inte hunnit fika på bådas respektive avdelning. Men i år så blev det hur bra som helst. Hugos klass hade sitt Luciatåg igårkväll och Alva hade sitt idag på eftermiddagen. Alla var nöjda och glada :o)

Barnen har längtat efter den här dagen. Alva kunde knappt sitta stilla på sin stol igår i väntan på att Hugo och hans klasskompisar skulle skrida in i matsalen där vi alla satt och väntade. "Mamma, det här är såååå spännande" fnittrade hon förväntansfullt.

Tyvärr kan jag inte lägga ut så mycket kort och filmer som jag egentligen skulle önska pga av sekretess osv. Så ni får se bara några stycken bilder på barnen i sina tomte och Luciakläder.


Igår var det dessutom terminsavslutning för Hugos fotbollslag. Dom spelade traditionsenligt en match mot föräldrarna i innebandy och Hugo gjorde två av fem mål. Barnen vann med 5-4 :o)


Såhär ledsen var han inte i själva verket. Sammanbiten, men inte ledsen. Han lyckades visst bara få till en konstig min på just det här kortet.


Alva var Lucia. Världens sötaste sådan!


Hugo ville inte vara sämre han...


...inte Marcus heller tydligen ;o)


Mollybus


Vi tjatade på tjejerna att vi ville ta ett kort på dom båda tillsammans. Det syns ganska tydligt vad Alva tyckte om den idén va?! Hehe! "Ahmä, ta nån gång då!"


"Bra! Är ni klara nu?"




Och så en liten filmsnutt på Molly som har "tröttmössan" på. Men ett och annat skratt gick det ändå att klämma fram. (Låtsas inte om mamman och de töntiga små "Buuu-ljuden" hon har för sig, tack! ;o) )



Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar