onsdag 14 december 2011

Blodvite

Hallå hallå!

Idag fick barnen ta med sig varsin kompis hem efter skolan och dagis. Dom har inte tjatat om det en enda gång den här veckan. Men det kan ju också bero på att vi har haft fullt upp med Luciafiranden och annat på eftermiddagarna så det har inte funnits tid till att leka med kompisar.

Men idag var det dags igen. Alva och hennes kompis lekte på i godan ro och Hugo och hans kompis också, men stundtals så kunde dom inte låta bli att sticka in huvudet i varandras rum och reta upp varandra..

Vid något tillfälle så blev Hugo så pass arg att han drämde igen sin dörr och olyckligtvis så hade Alva sitt pekfinger precis i dörröppningen och klämde sig så illa att vi nästan var på väg in till akuten då vi misstänkte att det kunde vara brutet. I nästan en timme så skrek och skakade hon av smärta och jag var tvungen att ringa hem Marcus från jobbet. Det blev lite mycket att hålla reda på fem ungar varav en var skadad och ledsen så Marcus fick helt sonika komma hem och assistera mig.

Efter att ha pratat med 1177 via telefonen så kunde vi konstatera att det nog inte var någon fara. När Alva väl hade lugnat ner sig så visade det sig att hon ändå kunde böja på fingret och det såg trots allt rakt och fint ut. Men hon har fortfarande jätteont och har fått Alvedon som ska ta bort den värsta smärtan. En rejäl blånagel kommer hon att få dras med de närmaste dagarna också...stackarn :o)


Rosa naglar...och så en blå.



Ajajajaj!


Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Mm AJ! Det gör ju så ont. Stackars stackars Lala!! Krama henne från faster. Mia

    SvaraRadera