torsdag 2 september 2010

"Ja må han leva"

Jag tror att jag for med osanning i ett tidigare inlägg. Då skrev jag att Hugo föddes kl 06:31 den 2 september, men vid närmare eftertanke så tror jag faktiskt att det är Alva som är född vid den tiden och att Hugo tittade ut kl 06:37. Jag ber så mycket om ursäkt över förvirringen som måste ha uppstått.

Så för att göra det riktigt rätt så smög vi in i Hugos rum ca 06:37 i morse med födelsedagsfrukost, paket och skönsång. Jag trodde att han skulle ligga vaken och vänta på oss men han sov gott. Det kan bero på att han var ute och slarvade till sent i går kväll. Han var nämligen bjuden på kalas på "Lek och Buslandet" så han var lagomt trött och mosig när han kom hem efter en lång dag igår.

Alva fick också ett par paket, dagen till ära. Hon är i stort behov av trosor så hon fick tre nya sådana och en tröja plus ett litet Hello Kitty Hamburgehak :o) Hon var så lycklig och utbrast med jämna mellanrum "Jag fyllej åj ida!!"

En trött Hugo vaknar upp till pappas ljuva stämma.

5-pack strumpor???? Jaha...tack det var ju spännande!

Nya inneskor till fotbollen och playmobildinosaurieägg fick han också.

Men det bästa av allt...ett TV-spel!!!

Trollungen i dagens outfit som låg i paketet.
Hoppas ni får en bra dag. Vi tar en kort paus i firandet och åker till jobb och dagis men fortsätter kalasandet senare i kväll.
Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Sötisar, kortet med strumporna gillar jag, säger mycket.
    Välkomna hit.
    Kramisar

    SvaraRadera