måndag 9 november 2009

"Bajabaja"

Alva bjöd mig på "fika" förut när jag låg uppe på sängen för att ta igen mig efter kvällsmaten. En mycket trevlig mor och dotterstund, det må jag säga. Men tydligen fick man inte äta utav fikabrödet som hon bjöd på och varje gång jag låtsades ta en tugga av dom smarriga virkade kakorna så möttes jag av denna uppsyn...man kan inte annat än skratta :o)

Kram Lovisa

6 kommentarer:

  1. Hon verkade ju väldigt bestämd... Haha! Och söt!

    SvaraRadera
  2. Oh, underbara alva. Kan man annat än att älska henne ?!!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Mycket söt och klok tjej! Hon vet vad hon ska vara rädd om:-)
    Maria

    SvaraRadera
  4. Hon har ju koll på läget damen =0) Högkvalitativa "one of a kind" bakelser måste man vara försiktig med =0)
    Kram Linda

    SvaraRadera
  5. Fortfarande underbar!! Vi satt hela familjen framför datorn igår och jonas tryckte på "play" knappen gång på gång och barnen sa "igen" "igen" Den blir bara bättre ju fler gånger man ser den =0). Din mössa är klar förresten, räcker det om du får den nästa helg eller vill du att jag ska skicka den?
    Kram på er!!
    Linda

    SvaraRadera
  6. Tja! Har lagt ut uppdraget om halsduk till en filial i Katrineholm ;0) Tänkte att om du ska kunna värma dig med den innan juni så är det bäst om mamma stickar den åt dig, det är liiiite mycket nu på pyssefronten här hemma inför julmarknaden. Mamma verkade tycka att det skulle bli kul att sticka, var nog ett tag sen, hon skulle göra en mössa till sig själv också sen. Vi kommer också dit på fredagen så vi kan fira lillebror på lördag fm innan vi måste tillbaka till barnkören. Vi ses då!
    Kram på er alla!
    Linda

    SvaraRadera