tisdag 14 april 2009

Vilken underbar Påsk


Påsken har verkligen bjudit på ett härligt vårväder här i Örebro. Solen har skinit och barnen har kunnat springa runt på en torr och skön gräsmatta. Det är så skönt när man kan lämna dörren öppen och låta doften, ljuden och värmen från våren sprida sig inomhus. Vi har njutit av vår första middag ute och ätit glass på trappen. Hugo har cyklat och Alva har gungat, vi har färglagt vägen utanför med gatukritor och hoppat studsmatta...ja, alltså bara njutit av att det är vår och att man kan vistas utomhus.






Igår hade vi inte så mycket inbokat men vi var sugna att hitta på något, speciellt för barnens skull. Först ringde vi mina föräldrar och bjöd hit dom på lite middag och eftermiddagskaffe men eftersom att det var Påsk så var pappa uppbokad på annat... Då ringde vi istället Marcus föräldrar för att se om dom hade lust att komma förbi. Dom bor i Kisa...en bra bit härifrån, så det var en vild chansning att dom skulle tacka ja, men det gjorde dom. Dom var nämligen barnvakt åt barnens kusiner Albin och Hanna och skulle skjutsa hem dom till Motala senare på eftermiddagen så det passade utmärkt att ta omvägen förbi Örebro på en liten dagsutflykt så att barnen och vi fick träffas och sedan åka till Motala för att lämna av barnen efter lite mat, fika och bus. Sagt och gjort så packade dom in sig i bilen och kom till oss lagom vid lunchtid. Vi fick en jätte mysig eftermiddag tillsammans och barnen lekte och busade sig alldeles trötta.






När farmor, farfar och kusinerna hade åkt hem blev Hugo trött och kinkig och förklaringen kom lite senare när han klagade på att han frös och kände sig trött. Han hade 39 graders feber och ville bara ligga nerbäddad i soffan under sin Bolibompafilt och titta på Tv. Vi andra satt i köket och åt kvällsmat och när vi tittade in i Tv-rummet efteråt så möttes vi av detta...


Klockan var bara strax efter 18 och Hguo sov redan. Idag har han varit hemma med Marcus för att ta igen sig lite. Lyckligtvis har han varit feberfri och kunnat vara ute och cyklat och lekt så imorgon blir det dagis igen.

Nu ska jag göra Marcus sällskap i vardagsrummet. Han har precis varit iväg och köpt ett puzzel som vi ska försöka ge oss på att få ihop. Vi fick mersmak efter helgen hemma hos mamma och pappa härom sistens så nu har vi skaffat oss ett eget Wasgij att sitta och knåpa med. Önska oss lycka till... ;o)

Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Hej Du!

    Vad härligt ni verkar ha haft det under påsken. Kul att kunna vara ute så mycket. snön har verkligen smält här nu medans vi var i Umeå. Där låg snön kvar än men det går åt vår även där... Önskade att vi kunde använda dessa kritor men vi har bara grus och jord att rita på så vi använder pinnar. Ha en trevlig dag Goa kramar Ina (Västerås en gång i tiden)

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag såg dit sms, det är .com i adressen. Jag kanske var så snurrig att jag sa fel, inte helt olikt mig i så fall =)
    Ha en br helg i Kisa så får vi höras när i kommer hem.
    Kram

    SvaraRadera