fredag 10 april 2009

Påskmiddag



Idag har vi haft en skön ledig dag. Vi vaknade runt sju och låg kvar i sängen och drog oss fram till åtta medan barnen tittade på tv. Efter frukosten spelade Marcus och barnen bolibompaspel på datorn medan jag började göra en tårta inför eftermiddagen då vi skulle hem till Sunnermarks på Påskmiddag. Vi var flera familjer som var bjudna och alla bidrog med mat och dryck vilket resulterade i ett riktigt smarrigt buffébord.

David hade förberett en "Ägg-jakt" för barnen som förväntansfulla gav sig ut i trädgården för att leta reda på varsina godisägg. En mycket populär syssla för barnen i väntan på att maten skulle serveras, i äggen låg små gossedjur och såpbubblor samt några karameller...vilket toppenägg!!

Efter maten var vi alla så mätta och "stinna i buken" som vi brukar säga, så vi kände att vi behövde röra på oss. Ett parti kubb var precis lagom ambitionsnivå. Barnen ville självklart vara med och kasta några pinnar. Efter ett tag tappade några intresset och fortsatte leka med annat men Hugo höll sig kvar, och vilken tävlingsmänniska han visade sig vara...



Vilken vinnarskalle :o)


"JAG VANN OCH NI "HOLA"( vilket alltså betyder; förlora)

Han behöver lära sig lite ödmjukhet tror jag :o)

Kram Lovisa

4 kommentarer:

  1. Oh jag dööööööööööööör. Vad söt han är och vad duktig han är! Värsta snitsen på sina kast!
    Hahahahahahahahaha
    Kramar Mia

    SvaraRadera
  2. HA ha ha jag gillar Hugo, han är en riktig sköning!!! Kramar från oss!! / Linda

    SvaraRadera
  3. Vilken mysig dag och vilken grabb så duktig....
    Kram från farmor o farfar

    SvaraRadera
  4. Det blev inte kvar nån tårta som kan postas till Stockholmsregionen??

    SvaraRadera