söndag 5 april 2009

Lek och bus

Igår kom min syster med familj från Västerås och hälsade på. Den här helgen har det varit Trädgårdsmässa på Conventum nere i stan och Linda och Jonas ville passa på att besöka den. När dom åkte iväg ner till stan så packade jag och barnen (Hugo, Ebba och Noa) in oss i bilen och åkte iväg till Lek och Buslandet. Det var mitt i Alvas sovtid så Marcus och hon fick stanna hemma för att sova och förbereda lunchen medan vi andra åkte iväg.

Efter några timmar av lek och bus så åkte vi hem till Mosås igen och satte oss till ett så gott som dukat bord. Marcus hade lagat god mat som vi gladeligen slängde i oss, hungriga som vi var. Linda och Jonas efter några timmar av shopping och jag och barnen efter några timmar av svettigt lekande bland hoppborgar och bollhav.

Alva leker "klara, färdiga, GÅ" med Ebba.

Efterrätt- Vienettaglass



Efter maten fick vi vuxna gott om tid att sitta i soffan och prata. Barnen lekte, tittade på tv, hoppade studsmatta etc. Hugo och Alva levde livets glada dagar då storkusinerna var på plats och för att dom även hade tagit med sig sin charmiga hund Tindra. Alva var lite väl efterhängsen och vid ett tillfälle gläfste Tindra till vilket skrämde Alva till tårar, men det behövdes nog för att hon skulle få lite respekt för hunden och hålla sig på sin kant (vilket bara höll i sig i några minuter...men ändå) Moster och morbror var även dom ett populärt inslag under gårdagen. Bildbevis och filmklipp får tala för sig själv...



Jonas, Alva och Linda busar



Alva försöker rymma ut till...

...Ebba som hoppar studsmatta.

På kvällen blev det en spontan beställning av Sushi från East West. Leverans ända fram till dörren...bekvämt och underbart gott!






En mycket lyckad och trevlig dag med andra ord! Den här veckan som kommer är det påsklov vilket innebär att det blir en något lugnare vecka än vanligtvis för mig eftersom att eleverna på skolorna är lediga. Men jag går inte helt sysslolös för det finns fortfarande mycket att tolka inom vardagsuppdrag så barnen får gå på dagis som vanligt, men på fredag får även dom gå på ledighet. Än så länge har vi inga planer på vad vi ska ta oss för men något skoj ska vi nog kunna hitta på.



Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar