fredag 25 juli 2014

Tandlöst

Hej igen!

Nu har jag fått upp farten på inläggen...märker ni det? Även om dom dyker upp bra sent på kvällarna, med bara med några minuters marginal innan klockan slår över till ny dag...så kommer dom. 

Fast egentligen gör vi ju ingenting särskilt som är direkt värt att dokumentera. Vi bara är...och har semester. Men det är klart att det är ju kanske kul att läsa om dom dagarna också om hundra år när våra barnbarnsbarn rotar fram bloggen på det gamla internätet ;-)

Idag blev det en hemmadag. Marcus har farit runt här hemma och packat och förberett för att åka till Jönköping. I morgon ska han nämligen delta i ytterligare ett Triathlon. 

Så vi kände att det kunde vara skönt att bara hålla sig hemma och ta det lugnt.

Barnen har badat...

...och Marcus ser ni där bak i skuggan. Han samlar ork och kraft att montera fast cykeln på biltaket som befann sig i den gassande solen.

Det har varit vaaaaaaarmt idag...pjuh!

Och det ser ut att fortsätta ;-)

Alva tappade äntligen sin andra framtand idag. Den har hängt löst länge...särskilt sedan kompisen bredvid rök härom veckan :-)

Molly ville också visa sina tänder ;-)

Tacokväll a la familjen Kindevåg.

Och även ikväll cyklade vi upp till Higårds för att kolla till blommorna. Dom måste vattnas varje dag nu när det är så varmt. Allt är kruttorrt. Barnen passade på att ta ett kvällsdopp i poolen...

...Molly hade annat för sig som du ser ;-) Knasfia!!!

God natt och kram på dig!!

Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar