fredag 11 juli 2014

Dagarna...

Hej hej!
 
Förlåt min oerhört dåliga uppdatering här på bloggen... Det ska bli bättring, jag lovar!
 
Nu har vi varit hemma i över en vecka. Och ååååå vad skönt det är att vara hemma sen. Vi hade 12 fantastiska dagar i Spanien och jag hade kunnat stanna kvar mycket längre (barnen med...! Marcus?...Nääää not so much!) Men när onsdagen väl kom och vi städade ur lägenheten och bar ut resväskorna till hyrbilen och åkte mot flygplatsen, då kändes det såååå skönt att vara på väg hem :o)
 
Under tiden som vi var borta så fick vi veta att vädret här hemma varit under all kritik. Kallt, regnigt och ruskigt. Men när vi kom hem så vände det och vi har fått njuta av inte bara varma utan HETA sommardagar tillsammans. Härligt...för alla förutom Marcus (stackarn) som egentligen inte är ett så stort fan av sol och värme ;o) Han verkligen liiiider när det är så här varmt!
 
Men hur som helst....
 
Jag tänkte att jag skulle visa några små guldkornsbilder från Spanien som jag tog med kameran. Tog över 400 bilder, men har valt ut bara några stycken som jag tyckte om...
 
Sen så ska jag försöka bli duktigare på att uppdatera och visa vad vi håller på med om dagarna...jag lovar!

Men nu till lite bilder...
Jag älskar att fota vid solnedgångar och vid havet. Här lyckades jag slå två flugor i en smäll, och ett av mina favoritmotiv dessutom. Älskade Alva!!

Och älskade Molly!

För att inte tala om den här stiliga killen. Älskade Hugo!

Fotbollsmatch på stranden...

Papporna vann ;o)

Här vid poolen spenderade vi mååååånga dagar och timmar!

Strandpromenaden inne i Torrevieja. Undrar vad hon tänker på?

Tivolidags!

Molly gillade lagom mycket fart och fläkt :o)

Alva ville hoppa högt.

The Kindevågs


And the Romells

En rolig bild på Molly. Hon busade i vågorna iklädd blöja, body och trosor...just precis i den ordningen ;o) Älskade unge!!

Hemresedags. Barnen i väntan på att få boarda planet.
 
Molly somnade mitt i leken...under sätena. Inte så konstigt med tanke på att klockan var 23:30 och hon hade inte sovit på hela dan.

 
 

Det var det det! Tyvärr så börjar min kamera att ge upp. Skärpan är kass och bilderna har tappat färg och glans. Men, men...den får nog hänga med ett tag till. Det är tur att jag har mobilen också.

Må så gott, så hörs vi snart igen!

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar