onsdag 23 juli 2014

Leken och bio

Hej hej! 

Vilken dag!!

Helt underbar :-)

Vi började med en underskön frukoststund ute på altanen i den fortsatta värmen. 

Sedan packade vi in oss i bilen och åkte till Leken för sol och bad med Romells...

En klassisk sommarbild ;-) Hehe!!

På eftermiddagen åkte vi hem och svidade om innan vi åkte vidare till Romells för att äta lite pizza ihop. Sen lämnade vi Molly hos dom i ett par timmar för att åka in till stan med de stora barnen...

Biodags!! Här har vi varit och inhandlat det nödvändigaste...Godis och dricka :-) Taggade att gå och se Draktränaren 2.

Gissa om barnen tyckte att det var coolt när vi märkte att vi fick ha salongen helt för oss själva ;-) Inte en kotte så långt ögat kunde nå...

Myyyyyyysfaktorn var på högsta nivån! Vi kunde dessutom skratta och kommentera saker i filmen utan att störa någon. Superbra ju!!

Väl hemma igen så var huset varmare än en bastu. Barnen (och vi med för den delen...) har svårt att sova när det är såhär varmt och det blir extremt mycket spring på nätterna. Nere i vardagsrummet var det liiiiite svalare än på övervåningen, så vi radade upp tre madrasser på golvet och...tadaaaa!!! Nu sover dom förhoppningsvis gott inatt :-)

Marcus och jag satte oss ute på altanen en stund för att planera inför morgondagen...eventuellt har vi ett litet äventyr på gång. Men vi får se om vi mäktar med det? Imorgon ser det nämligen ut att bli ÄNNU varmare...upp mot 31 grader!!! Kanske blir vi bara hemma? Vi får se.

God natt på Dig! Sov sött...

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar