söndag 8 december 2013

Familjen och smygstartad Lucia

Hepp Hepp!

Sköna söndag! Idag har vi verkligen bara tagit det lugnt :-) Efter julavslutningen i kyrkan åkte vi hem och käkade lunch...sedan drog vi fram soffan framför brasan och lade oss där och myste med barnen och drack kaffe. Heavenly!!

Extra skönt eftersom att resten av helgen har varit fullspäckad. 

I fredags åkte jag och storhandlade efter jobbet när Marcus hämtade barnen. Ebba hade jag släppt iväg till Odensbacken med några kompisar tidigare på eftermiddagen. 

Senare på kvällen (natten) fick vi känna på hur det kommer att bli att ha tonårsbarn när vi fick pressa oss att hålla oss vakna tills dess att det var tid att åka och hämta henne. Å herregud...hur ska det gå?? Vi som är halvdöda redan klockan nio på kvällarna ;-)

Igår fixade, fejade och bakad vi hela förmiddagen inför att Linda, Jonas, Noa och Ludwig skulle komma och hälsa på på eftermiddagen och hämta hem Ebba. En mysig kväll blev det!!

Barnen vaknade till fyllda julstrumpor på lördagsmorgonen :-) 

Alva klädde sig fin i tomteklänning och klackeskor ;-)

Massor med saffran = Lussebullar med vit choklad, lussekatter och saffransskorpor :-)

Första snön har kommit!! Då måste man göra snöänglar :-)

Mollybus

Kall och rödrosig...

...och trött! ZzZzZz

Idag var det luciatåg i kyrkan :-) Alva var tomtenissa.

Fint och juligt.

Sedan dans runt granen...


...och godispåse såklart :-)

Soffmys!!

Nu laddar vi för en ny vecka och julen som närmar sig i raketfart.

Kram













1 kommentar:

  1. Hej Lollo!!
    Tack för att du svarar:) Ja, gör det, vore spännande att se. Ursäkta att jag tjatar om tips och råd, men du har så otroligt bra smak!! Jag halkade in på denna bloggen på ett bananskal, och nu bara jag älskar den, ja du läste rätt:) Vore så kul om du kunde lägga in lite tips på vuxen/barn kläder, intereör, smink, hår, skor ja allt!! Jag tror att din blogg kan växa sig stor, har tipsat alla jag känner:) Lägg in lite bilder på dig själv som modell. Lite som Gynnings blogg, om du varit inne på den, värt att kolla in :) God Jul!!

    SvaraRadera