måndag 7 oktober 2013

Måndag

Hej där!
 
Allt bra?
 
Måndag idag...och jag och Molly har chillat på tu man hand här hemma. Riktigt mysigt!
 
Vi började dagen med att mysa i soffan och titta på Bolibompa. Det kan hända att mamman somnade om under täcket som hon hade tagit med sig ut i soffan ;o) Kände mig fortfarande ganska sliten efter helgens jobb och kalasande :o)
 
I lördags var det bara hem och svida om till festklädsel efter en heldag på Conventum. Här är jag fixad och klar och på väg hem till  Ida i röda gummistövlar, leopardtights och den lilla svarta ;o) Fancy!! Men hur gick det då?? Att tolka alla låtar?? Jorå...det svängde ;o) Och jag är ett nyfrälst Sten och Stanley-fan. Hehehe!!!
 
Molly och jag njöt av en lång entimmesfrukost efter att jag vaknat till liv efter min lilla morgon-nap i soffan.

Vi var sköna pyjamastjejer ända fram till klockan två när det var dags att visa sig utomhus. Då var det tid att åka och hämta Hugo och Alva i skolan :o)
 
Sen har dagen rullat på med kompisar, tvätt, städning, matlagning, bad...oh well...the list can go on and on!! Och nu sitter vi här i soffan igen och "bläpper" på tvn.
 
Imorgon är det dags för jobb igen. Och än en gång så blev det ett ganska tråkigt och intetsägande inlägg ;o) Men tyvärr så händer det inte så mycket av nyhetsvärde i livet just nu.
 
Önskar dig en god natt...så hörs vi snart igen!
 
Kram Lovisa
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar