onsdag 30 oktober 2013

Framme

Hej igen!

Tänkte bara att jag skulle gi ifrån mig ett litet livstecken och tala om att vi är framme i Lycksele. Strax innan klockan ett rullade vi in på gården till Linnéa och Niclas.

Då hade vi klarat av frukost i Sundsvall (åkte självklart ifrån alla mackor och yoghurten som vi hade förberett och ställt i kylen...grrrr!!) och en omroddning av ungar och stolar samt en fikapaus i Älskanäs (dom har så roliga namn på byar, samhällen och gårdar här uppe i Norrland. Lyssna bara på det här...Ensamheten, Abborrträskliden, Raggsjö, Petiknäs eller varför inte Mensträsk. Hahahaha!!!) 

I Älskanäs hittade vi en rastplats som hette Mosjön. Lustigt!! Kändes nästan som att börja om från noll...trots att vi faktiskt hade avverkat 65 mil och 8 timmar i bil vid det laget så var vi alltså hemma i Mosjö igen (Mosås heter även Mosjö) ;-)

Kallt så in i noooorden. Men skönt med friskluft!

Molly hittade en gunghäst som hon vägrade släppa taget om...

Fikadags :-)

Trötta och slitna men med siktet inställt på Lycksele!!

Hugo tog en egopic ;-)

Frammeeeeee!!! "Åååå vad jag har saknat dig" sa Signe och slängde sig om halsen på Alva ;-) Underbar kusinkärlek!! Här har vi just ätit lunch och sitter och spelar Monopol med barnen.

På tal om kärlek...så hade Linnéa stått och rullat palt åt lillasyster (alltså mig) som hon sedan stekte upp med mjölk till lunch när vi kom. Det är typ det godaste som finns! Jag blev alldeles tacksam, blödig och tårögd ;-)

Moster Linnéa och Molly myser ihop över en grön och skön trolldeg. Jorååå...för det hade hon också ställt sig och gjort, världens bästa storasyster och moster ;-) 

Nu har barnen törnat in...en efter en. Våra barn var dötrötta efter vår tiiiidiga morgon och långa biltur (som slutade på ca 82 mil och tio timmar) och stackars Nellie somnade utmattad med 39,6 i temp. 

Nu sitter vi vuxna och myser i soffan framför brasan och tvn en stund innan det är dags även för oss att krypa isäng. Imorgon är en ny dag och vi hoppas att vi känner oss lite piggare ;-)

Kram kram







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar