tisdag 5 oktober 2010

Sjukstuga och kändis

Idag är jag hemma med barnen. Dom hostar och snorar så dant...speciellt på natten så ingen utav oss har sovit speciellt bra de senaste nätterna. Om vi ska kunna åka till mormor och morfar i helgen som är barnens högsta dröm och önskan just nu så måste vi se till att dom kryar på sig och hur gör man det? Jo, stannar hemma och sitter i soffan iklädd myskläder. Vi har spelat "finns i sjön", byggt tågbana, spelat Tv-spel, ätit frukt och nu tittar vi på Bananer i pyjamas.

Barnen var inte jätteglada över att stanna hemma från dagis i morse och förslaget möttes av några tårar och flera protester. Men när jag lyxade till frukosten en smula så tyckte dom att det skulle bli ganska okej att hasa runt här hemma med morsan.

Jag plockade fram "finporslinet" och dukade med servetter och tända ljus. Sedan eskorterade jag barnen iunder varsin arm fram till sina platser och undrade vilken typ utav flingor dom behagade att inmundiga till sin fil respektive yoghurt? Då fnös dom båda två och tyckte att jag skulle sluta fjompa runt... Men jag fick dom iallafall att dra på smilbanden och sluta tjata efter dagis ;o)

Frukost a la Hotell Kindevåg

Idag är vår Alva med i tidningen. Jag valde att skicka in en bild på hennes solros till NA och idag kom den med på familjesidan :o) Klicka på bilden så blir den större så du kan läsa texten.



Kram Lovisa

3 kommentarer:

  1. Cooolt ;0) Förstår att donnan är nöjd!
    Vilken härlig frukost ni fick. Här försov vi oss, å då blir ju dagen sällan bra...
    Är hemma ett par timmar från jobbet nu men måste tillbaka på elevvårdskonferens kl 14. Lite drygt när man slutar kl 10, men sånt är livet. Hade mormor å morfar här igår på en blixtvisit men barnen mös.
    Har städat Noas rum (host host och atjho, vad damm det var där!) Har gjort iodning en kartong med lite barnböcker, skivor och CD-sagor som jag tänkte att Hugo & Alva , Nellie & Signe kunde dela på. Tar väl med dom till Julmarknadsdagen kan jag tro...
    Slängpussar till sjuklingarna!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Fin hotellfrukost...
    Häftigt med en så fin kändis i familjen.
    Krya på er nu så ni kan åka till mormor o morfar i helgen
    Kram på er

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Tack för härlig läsning på din blogg!
    Är alldeles ny i bloggvärlden och tänkte starta med en liten utlottning. Vill du vara med? - Kika in hos mig!

    Ha en fortsatt trevlig dag!
    Kramar

    SvaraRadera