söndag 3 oktober 2010

Nu är vi igång igen...


Nu sitter jag och barnen i soffan och tar igen oss. Vi har just vinkat av Seth och Mia som var på genomresa på sin väg hem till Avesta. Barnen har lekt och haft kul oc Hugo konstaterade just att det var så roligt att Seth var här men supertråkigt när han åkte. Det är så kul att kusinerna trivs i varandras sällskap.

Marcus har gett sig ut på ett löppass så därför har vi kraschat i soffan och sitter nu och tittar på film. Barnen är lite krassliga så det passar bra att tagga ner för en stund och bara njuta av lugnet.

Så var det söndag igen och ännu en helg har passerat. Vi har hunnit med att rensa förrådet, åkt till tippen, börja riva uppe i barnens sovrum, hälsa på vänner, gått i kyrkan och haft besök här hemma. Men nu är det das för en stillsam söndagkväll på hemmaplan. Jag har haft ont i ryggen hela veckan och kan därför inte ge mig iväg på träningen ikväll, och Marcus gör bort sin löpning redan nu så då blir vi hemma och kan ta en lugn kväll tillsammans med barnen och orkar vi så kanske det blir en film när barnen har somnat?

Vi får se hur morgondagen blir...kanske är jag hemma med barnen om dom fortsäter att hosta som dom gjorde i natt och idag. Hugo ser ut att gå på droger av någon sort....alldeles likblek i ansiktet och röd runt ögonen och Alva skulle nog kunna somna på stående fot. Jag undrade just när barnen skulle drabbas av någon förkylning eller dyligt. Tycker att det är lite ovanligt att dom inte insjuknat i något under dessa veckor sedan vi kom tillbaka från semestern. Alltid brukar det vara nått...men nu har vi varit förskonade. Fram till idag...

Jahaja...vilket trist inlägg det här blev då! Lovar bättring till nästa gån och hoppas att jag har något roligare att skriva om då. Hoppas ni får en fortsatt skön söndagkväll. Må så gott!!

Hugos gamla rum har tömts på grejer och Marcus har börjat att riva lister och lite väggar. Fortsättning följer.

Hugo ville styra upp fm-fikat i lördags och visst fick han det och det visade sig att killen faktiskt har koll! Kakorna hamnade i brödkorgen, festisarna placerades framför rätt ägare, kaffet serverades i finaste porslinkopparna med tillhörande fat och en artig inbjudan att avnjuta 11-kaffet inne i Tv-rummet levererades av en stolt 5-åring. Världsklass!
Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Vilken duktig kille ni har.
    Förra inlägget, vi kunde inte annat än skratta åt era barn, de är härliga även i allvarts stund.
    Kul att kuddarna blev till belåtenhet.
    Kram

    SvaraRadera