lördag 14 mars 2009

Norrländsk kusinvisit


I veckan som gick var min storasyster Linnéa och hennes två små tjejer från Lycksele och hälsade på hemma hos mamma och pappa i Katrineholm. I torsdags tog jag ledigt från jobbet och barnen fick ledigt från dagis och så satte vi oss i bilen för att åka och hälsa på över dan i Katrineholm. Det händer ju inte så ofta att vi träffas nu för tiden så det gäller att passa på när tillfälle ges.

Linnéas två tjejer är lika gamla som Hugo och Alva, det skiljer bara några månader, så ni kan tro att dom har och kommer att få väldigt roligt tillsammans. Alva och Signe har inte träffats så mycket (eftersom att dom båda är dryga året och vi inte setts sedan de var nyfödda). Alva grät och ryggade tillbaka så fort Signe gjorde närmanden. Men vi hoppas att det ska bli bättre ju mer dom lär känna varandra... :o)

Det var roligt för mig att få träffa min kära storasyster. Det blev några intensiva timmar där vi försökte avverka alla möjliga samtalsämnen samtidigt som barnen pockade på uppmärksamhet. Nästa gång vi ses blir i Maj då hela familjen kommer ner till ett jubileum i Kristinehamn som hela familjen "Ellen" ska åka på. (Vi kallades så när vi alla hette Lindberg i efternamn... Leon, Lilian, Linda, Linnéa, Lovisa och Ludwig Lindberg...kort och gott; Familjen "Ellen")



Alva och Signe spanar in varandra

Nellie med sitt blonda hår

Mor och dotter

Linnéa gjorde sig snabbt populär när hon blåste ballonger på löpande band och släppte iväg dom så dom flög runt i rummet.

Älskade Hugo i mina glasögon
Det var torsdagen det. Nu befinner vi oss i Avesta hos Marcus lillasyster med familj. Vi kom igår kväll och har hunnit ha en trevlig lördag tillsammans. Nu sover alla barnen och vi vuxna laddar inför melodifestivalen som börjar om en liten stund. Lägger in lite mer bilder och text från vår Avestavistelse imorgon om jag hinner...
Kram Lovisa




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar