tisdag 24 mars 2009

Festlig helg



Helgen har vi spenderat i ett vårspirande Kisa. Min fina svärmor Birgit fyllde 60 år i fredags och det firade vi självklart med pompa och ståt i dagarna tre.






Lördagen gick mestadels åt till att piffa till och göra oss fina för fotografering. Vid ett-tiden kom Kisas mästerfotograf "Pelle" hem till Rosengatan med all sin utrustning för att föreviga hela familjen Kindevåg på bild. Vi var oroliga för hur barnen skulle klara av att vänta och framför allt att sitta still, men det gick över förväntan och alla var nöjda och glada. Nöjdast var nog barnen som fick varsitt godisägg av farmor/mormor och farfar/morfar efteråt för gott uppförande ;o)



Mornarna börjar alltid inne hos farmor och farfar med ballerina och saft i sängen för de små och kaffe för de lite större.


Seth och Hugo knaprar ballerina och tittar på barnprogram.


Alva äter ballerina med hela ansiktet :o)

Farmor/Mormor med Hanna i knät blev firad med paket och tårta.


Hugo och Seth tittar på film och äter lördagsgodis

Alva håller hårt i sina salta pinnar
Bus med Stefan

Hugo rockar loss och sjunger till farfars dragspel


Det var underbart vårväder ute. Barnen lekte och hade det skönt i solskenet.


Barnen älskar att åka i farfars hemmabyggda bil som blivit tillbyggd med sittplatser fler än en gång :o)
Pappa Leon och svärfar Roger sjöng duett för födelsedagsbarnet


Birgit får hjälp med paketöppningen av Hugo


Hugo med ett melonskal i munnen...det är humor det! ;o)
Kram Lovisa


3 kommentarer:

  1. Vad mysigt vi hade!!! Jag kan kolla på bilderna om och om igen... Funderar på att lägga ut någon av de fina bilderna på dig, mig och Marcus... Hi hi. Får se hur jag gör. Hoppas Lala kryar på sig!!!
    Kramisar Mia

    SvaraRadera
  2. Verkar som om ni haft en skön och mysig helg! typiskt att Lala fått feber men det blir väl så när man partar i dagarna 3 och bara är dryga året =0) Krama alla!/ Linda

    SvaraRadera
  3. Står här på flygplatsen i Auckland med en tår i ögat. Ja saknar dom små barnen så! Vilka mysiga bilder och den hemma byggda bilen! kram på er

    SvaraRadera