måndag 31 mars 2014

Kissemissar

Hallå där!

Dagarna rullar på...och imorgon går vi redan in i april månad.

Vi har också kommit ungefär halvvägs i Hugos "sjukskrivning"...vilket egentligen innebär att han INTE är sjukskriven utan att vi INTE jobbar ;-)

Hela förra veckan gick utan ett enda anfall...Jippi!!! Vilken härlig känsla :-)

Vi har tackat massor redan...men jag vill än en gång säga tusen tack till morbror Ludwig och farmor som har hjälpt oss lite extra några dagar. Ni är guld!!

I morgon och resten av veckan är det jag som följer med till skolan och tanken är att jag går hem en vända och hoppas att Hugo kan vara kvar själv en stund. Vi försöker utöka lite varje dag. Snart kanske han kan stanna kvar på fritids också? Men vi har som mål att ta det lugnt och försiktigt. Vi ska inte stressa fram något...med rädsla för att det slår tillbaka på oss då.

Idag fick han lite uppmuntran i form av få åka hem till morbror Ludwig efter lunch då Marcus verkligen behövde åka in till jobbet en sväng. 

Att hänga hos Ludwig är typ det bästa som finns. Speciellt nu när två små kattungar har flyttat in i lägenheten :-) Senare på eftermiddagen äkte även jag och tjejerna dit och Marcus mötte upp oss när han hade slutat jobbet.

Molly myser med lilla Mose.

Ludwig hade köpt en laserpenna som han lyste med när jag låg på golvet...




Ludwig har bestämt sig för att lära katterna att gå toaletten istället för på lådan och har därför köpt en sån här...En LitterQuitter :-D Vecka för vecka plockar han undan mer och mer av den där specialstolen och tillslut så är tanken att katterna ska sitta och göra dina behov från toaringen :-) Coolt va?!

Lilla Amos.


Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar