onsdag 5 februari 2014

Fortsättning följer...som sagt :-(

Hej hej!

Ja herregud vilken vecka det här visat sig bli.

Tittade just på jobbschemat och det ser ut som ett shackbräde. Svarta VAB-rutor överallt.

Idag var det dags igen. Efter att vi hade varit på vårdcentralen och tagit prover på fastande mage tiiiiiidigt imorse så åkte vi hem och åt frukost. Sen åkte jag och lämnade Hugo på skolan.

Det tog inte lång stund innan telefonen ringde och Hugos lärare hördes i andra änden...

- Nu har det hänt igen!

Jahapp.

Ringde Marcus för att berätta och fundera...hur gör vi nu? Ska vi åka in eller avvakta? Vad sa läkaren igår?

Jo... - Om han får två eller flera anfall de närmaste dagarna...kom in!

Så vi avvaktade.

Men när dom ringde från skolan igen, två timmar senare. Då behövde vi inte fundera mer... Det var bara att hämta på skolan och åka in igen.

Hugo var inte jätteglad åt att vara tillbaka. Men som tur var så var mamman förberedd och hade tagit med frukt och kex i väskan ;-)

Idag dök det dessutom upp underhållning i form av en clown, en danstjej och en kille på bas (?). Så tillsammans med den ballonknytande clownen och den monotonspelande basisten blev Hugo uppbjuden av danstjejen att fäktas med varsina ballongsvärd (!) Vilken syn! Rena rama cirkusen ;-)

När vi väl fick komma in i ett rum så fick vi fortsätta att vänta. Tur att iPaden slank ner i väskan innan vi åkte...

När läkaren väl kom fick vi veta att provresultatet från imorse hade kommit och visade att medicinen låg lite högt. Det som ska ligga under 40 låg på 42. Och detta kan alltså vara orsaken till varför Hugo får då många anfall.

Vi blev hemskickade med rekomendationen att genast trappa ner medicindosen där hemma och stanna hemma och vila resten av veckan.

När familjen sedan var samlad framåt eftermiddagen så önskade barnen att få äta kvällsmat på IKEA. Inte oss emot! När man känner sig helt igenom tom och slut så har man ingen ork att laga mat. Så IKEA fick det bli :-)

Köttbulletallrik ska det vara förstås ;-)



Efter att vi hade ätit och var på väg ut genom butiken så klagade Hugo på känningar (han känner på sig när ett anfall är på väg...då får han ont i magen och känner sig yr). Fort fick vi leta reda på ett bra ställe att där han kunde sätta sig ner och vila. Vi hittade några kartonger och det fick funka bra :-)

Men det blev inget anfall av det...och när vi väl tagit oss genom hela butiken och var tillbaka i bilen så mådde han bra igen.

Imorgon blir vi hemma som sagt och jag hoppas innerligt att det är slut på anfall nu...

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar