fredag 14 februari 2014

Alla hjärtans dag

Hej på er!

Imorse var det dags att harkla upp sig igen och sjunga födelsedagssången :-)

Idag var det för Marcus skull. Tänk va...38 bast...bara 2 år kvar till the big 40!! 

Både igår morse och i morse har Molly legat i våran säng när rummet har invaderats av gratulanter med frukostbricka, paket och skönsång. Och båda mornarna har hon satt sig upp yrvaket och trott att det var för henne vi sjöng ;-) Hon har varit ivrig att få vara med att öppna paketen också kan man säga...hehe!

Och så är det dessutom äntligen fredag...och inte vilken fredag som helst utan...Alla <3 Dag Fredag :-)

Slänger in ett gammalt sliskigt kärlekskort på mig och Marcus från 2002 då vi förlovade oss. Här kan vi snacka kärlek!! Vad romantiskt vi hade det där på klipporna i Händelöp, Västervik :-) Hehe!

Tyvärr blir det ingen romantisk middag för två ikväll. Marcus och barnen har bilat ner till Kisa och lämnat mig själv hemma med mina pluggböcker :-( Ska sitta hela helgen med tjejerna och försöka pressa in så mycket så möjligt i min stackars hjärna...in i det sista. Köttaaaaaa!!

Hugo skulle egentligen ha åkt på sitt första sportlovsläger idag. Men då han fick tre (3!!!!) anfall i skolan idag så kände vi inte att vi hade ro att skicka iväg honom (eftersom att vi inte kunde följa med honom och vara med därborta), så han fick följa med till farmor och farfar istället...och det är ju i och för sig inte fy skam det heller ;-)

Hoppas ni får en fin helg!

Och...Glad Alla Hjärtans Dag på Er!!!

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar