söndag 5 januari 2014

God fortsättning...

Hej på er!

En något sen önskan om en god fortsättning...men anyway! Hoppas ni har en fin start på det nya året.

Vi hade ett fint nyårsfirande med Higårds och Romells. Jag skulle upp och jobba kl. 5 på nyårsdagen så vi hade redan innan bestämt att vi skulle bryta upp runt tio- elvatiden...och det gjorde vi också. Efter mycket god mat, fika och härligt häng så kramades vi, önskade varann ett gott nytt år och fortsatte sedan firandet på varsina håll. Jag somnade ovaggad runt elva och sov mig genom tolvslaget ;-)

Sedan har dagarna rullat på...vi har träffat härliga vänner, barnen har lekt, vi har softat runt, jag har pluggat, Marcus har tränat...ja listan kan göras lååååång.

Vi har jullov helt enkelt.

Ikväll fixar vi och fejar här hemma för imorgon ska här firas jul...igen...;-)

Imorgon kommer farmor och farfar, kusiner, fastrar och farbröder hit och vi ska fira lilla julafton tillsammans :-)

Hinner inte fixa fram datorn och krångla med bilder och sånt ikväll...så ni får hålla till godo med de senaste mobilbilderna istället.

Alva och Hugo fick fina hörlurar av Morbror Ludde i julklapp. Och Molly ville självklart också ha...så vi fick rota fram ett gammalt par till henne ;-)

Under en löprunda med pappa så somnade Molly gott i löpvagnen ;-) 

Jag satt och kollade trailers härom dan på kommande filmer till våren och föll för den här. Jane Austen-lover som jag är så bara MÅSTE denna ses!!

Molly leker mamma (?) 

Har gått igenom gamla foton och hittade detta...hahaha!! Jag i 6-7 års åldern ;-) Love the lugg and the underbett...för att inte tala om the tröja. Rosa med svarta vespor på. Japp!

Alvas rum! Det får mig ärligt talat att sluta andas...pulsen stiger...svetten pärlar sig på överläppen...magen vänder sig it och in...och det susar lätt i öronen. Flickebarnet klipper, klistrar och pysslar med ALLT! Toarullar, sugrör, kartonger, servetter, askar, solfjädrar, klementinkärnor osv osv. Och allt ligger i en enda röra överallt i rummet. Suck!! Jag får magsår...

Paketinslagning tidigare ikväll...

Ruttet sätt att prissätta kan jag tycka...grrrrr :-( 

Nä, nu ska jag fortsätta förbereda för imorgon.

Kram och hej!!

Lovisa 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar