söndag 12 januari 2014

Helgen

Hej hej!

Idag är det en sån där dag som man bara skulle vilja stryka ett streck över :-( 

Bedrövligt!! 

Och trist...eftersom att vi började helgen så himla bra med fredagsmys hemma hos Mia och barnen. Seth fyllde åtta år på juldagen, vilket vi inte hunnit fira...så vi blev bjudna på tacos och marängswich på kvällen. Jättemysigt!

Och igår så fortsatte trevligheterna med att vi fick finbesök från Norrköping av Jenny och Lars och deras tjejer, Svea och Agnes. En supermysig dag med många härliga skratt och samtal.

Jenny och Lars är just såna vänner som vi inte träffar så ofta, men när vi väl gör det så är det så hiskeligt mysigt och trevligt :-)

Så därför känns det extra trist att avsluta dagen på sämsta tänkbara humör. 

Men men...imorgon är det början på en ny vecka. Vi hoppas på att den blir bra.

Lite bilder nu då...innan jag kryper isäng.

Det här är bilder från i tisdags. Vår sista dag på jullovet. Då åkte jag, Mia och barnen till Strike för lite lunch och bowling. Kul!


Barnen kämpade på bra. Hugo var snäll och hjälpsam mot sina systrar. Kanske liiiite för hjälpsam...för han lyckades hjälpa Molly att få tre strikes vilket gjorde att hon vann hela serien. Inte så populärt egentligen ;-)

Tog tyvärr inga bilder hemma hos Mia och Stefan...men lyckades fånga Marcus på bild med Jenny och Lars underbara chihuahuahundar Texas och Nemo.

Tjejerna i förmiddags. Hittade dom vilandes i soffan :-)

Kram på er och god natt!!

Lovisa





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar