tisdag 28 januari 2014

Tjejkväll

Hej hej!

Igår åkte Marcus och Hugo till Marieberg Galleria efter skolan och jobbet. Dom hade lite att snacka om och passade på att ta fn fika ;-)

Alva bröt ihop när dom åkte iväg utan henne, så jag lovade att hon och jag kunde åka iväg ikväll istället...för lite tjejhäng. Det nappade hon på...men det räckte tydligen inte med bara mamma. Bästisen Cornelia skulle också tillfrågas ;-)

Så ikväll var det dags. Efter lite lek och kvällsmat här hemma så klädde vi på oss och åkte mot gallerian. Det var fnittriga och förväntansfulla tjejer som hoppade in i bilen. Förutom det utlovade fikat så hade dom en enda önskan...

Att få gå in på Glitter och köpa något fint till håret ;-)

Hand i hand...Best friends forever :-)

Det fanns ingen riktig mjukglass utan istället fick det bli frozen yoghurt. Ingen hit tyvärr...varken hos mig eller tjejerna. Så vi åt bara strösslet ;-)

Lite piff och fix med de nya hårslingorna som inhandlades på Glitter. "Vi blir så himla fina..." löd tjejernas egen bedömning.

Sötaste tjejerna!! Har ett liknande kort på dom någonstans i fotosamlingen...fast då var dom nästan tre år yngre ;-) Vad tiden springer iväg...

Strike the pose ;-)

Kram Lovisa






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar