lördag 2 november 2013

Sista dagen med gänget

Halli hallå!

Åååå vad mysigt vi har det!! Packar motvilligt väskorna och planerar för hemfärd inatt :-( 

Vi har fortsatt vår visit i lathetens tecken. Vi har verkligen inte gjort många knop de här dagarna...and I love it!!

Idag samlade vi dock ihop tillräckligt med krafter för ett besök på badhuset. Vi har styrt det framför oss ända sedan vi kom hit. Nellie har ju varit febrig sedan i onsdags. Men då hon vaknade feberfri imorse så passade vi på att åka iväg.

På eftermiddagen blev vi bjudna på fika hemma hos Linnéa och Niclas granne Tage. Han var här på eftermiddagskaffe igår och ville bjuda tillbaka idag ;-) Jättemysigt!! Men vi var trötta efter alla timmarna på badhuset.

Vaknade till underbar soluppgång över Vindelälven igår.

Barnen målade teckningar till Tage som skulle komma över på en kopp kaffe :-)

Skaparverkstad!

Hugo övade på buktaleri ;-) Den näste Jeff Dunham?

Alva och Signe tyckte att Molly var för efterhängsen och ville ha hjälp att "få henne ur vägen". Att leja en lönnmördare kändes lite väl magstarkt...så jag satte på bilDVDn inne i sovrummet åt henne istället så tjejerna kunde få leka ostört en stund ;-)

Molly älskar tydligen gunghästar! Det går inte att få henne därifrån. Den här hästen var tydligen både hungrig och nödig för hon matade den och mockade skit i nästan en halvtimme ;-)

Fika...ett måste!!

Vi hade en rolig stund hemma hos Tage ;-)

Han bjöd på torkat renkött...mmmmums!!

...och kaffe i fina koppar.

Barnen tyckte att Tage var en festlig kille (en go och gla' gubbe på 73 bast). Han bjöd på massor av gott fika och sockerkvoten för en hel månad fylldes...hehe! 

Ikväll bjöds vi dessutom på talangshow nere i vardagsrummet. Barnen hade ringat in en scen med hjälp av världens längsta fingervirkning och visade sedan upp danser av olika slag. Här ser ni Signe visa upp sin magdans ;-)

Nu sitter vi och kör en sista omgång av Mexican Train. Men snart måste vi gå och lägga oss...vi ska upp vid 02:30 igen för att denna gången styra bilen hem mot Örebro.

Go'natt!!

Kram Lovisa
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar