tisdag 5 november 2013

Inspiration?

Hallå där!
 

Sitter och kollar på Biggest Loser USA - finalen på 11:an. Helt otroligt vad dom har gått ner...typ 40-50% av sin egen kroppsvikt. Sanslöst imponerande!!
 
Annars då? Njaaa...det händer inte så mycket "Wow" här hemma. Dagarna liksom rullar på...snart är vi halvvägs in i veckan och snart även halvvägs in i november. Galet!!
 
Jag har funderat lite på vad jag ska blogga om idag. Det är lätt att få idétorka. Men så var det någon som lämnade en kommentar härom dan att jag kunde skriva och tipsa om "girlstuff"...typ smink, krämer och sånt.
 
Oj!
 
Jag?
 
Tvål och vatten-tjejen som köper smink på Willys och H&M ;o) Kan inte se mig själv som någon inspiration inom det området :o) Men here goes nothing...
 
Jag blir ofta så dumsnål när det kommer till att köpa saker till mig själv. Kan sukta efter och drömma om att köpa dyrt och fint märkessmink, märkeskläder osv. Men när jag väl står i butiken och tittar och klämmer på grejerna så slår dumsnålheten till.
 
Men...
 
Ibland kan billigt ändå bli bra :o)
Den här ögonskuggan tex hittade jag på Willys för 19:90:-

Jag är ingen modeexpert...men den här funkar helt okej :o)

Joråsåatt ;o)

Japp...det var 1 tips. För den här gången. Man får inte gå ut för hårt :o) Vi får väl se om det faller väl ut... Isåfall kan jag tänka mig att lägga in fler "modetips" ;o) Hehe!


Måste bara lägga in en till bild på Linnéa och Niclas utsikt från huset. Jag kan stå och titta ut över älven huuuur länge som helst. Så rogivande och vackert!

Eller vänta... Räknas nya kuddar också till mode och inspiration? Isåfall har jag ännu ett tips ;o) Fick hem ett reklamblad från Jysk igår att dom hade rea på kuddar. Så tjipptjillevipp...nu har vi kuddar i soffan i vardagsrummet. Tycker det blev riktigt ombonat och fint.

 
Så, nu är jag klar med tipsandet. Nu säger jag tack och god natt!
 
Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Hej Lovis! Så kul att du lägger in lite smink, hår, träning, mode, mat och utbildning/jobb tips :) :)!! Det har jag saknat i din blogg. Jag bara googlade en dag så kom jag plötsligt in på din blogg och bara älskar den !! Vill gärna veta mer om ditt jobb, vad är det för utbildning du håller på att ta extra? Blir glad om du svarar:) Kram från Liza

    SvaraRadera
  2. Kära du! Det är ju det som är grejen!! Kul med någon som tipsar om snygga praktiska kläder/saker, inredning som inte kostar så mycket, så vi som inte har så mkt peng kan shoppa!!! Skriv gärna om ditt jobb också, mkt intressant. Hu känns det tex, att stå inför folk och ha allas ögon på dig, både dövas och hörandes och annat innom jobbet som vi andra inte tänker på!! Kom igen, detta fixar du Lovis:)

    SvaraRadera