söndag 3 november 2013

Hemma

Hej hej!

Vad konstigt det känns att vakna på ett ställe och sedan sitta och käka lunch på ett annat :-)

Klockan 02:57 lämnade vi Lycksele för den här gången och började vår resa hemåt.

Barnen är så fantastiskt duktiga och tålmodiga. En efter en väckte vi dom och lotsade dom sömndruckna ut till bilen. Inget tjafs, inget gnäll och inga tårar. 

Klockan åtta när barnen började vakna till liv i bilen så närmade vi oss Söderhamn så vi passade på att stanna till på McDonalds för en bit frukost. 

Efter det rullade vi vidare och körde in på gården här hemma strax innan kl.12 :-)

En helt okej resa! 

Tjejerna var sist ut att somna i morse. Strax efter kl.04 började dom klippa med ögonen och då kunde även jag slappna av och sova en liten stund.

Inne på McDonalds gjorde vi oss sedan till ett spektakel. In stormar tre nyvakna ungar med spring i benen. En koffeinstinn pappa och white trash-mamman som ser ut att inte ha bytt om efter Halloweenmaskeraden!! My God alltså!!

Ja ni ser ju! Och så Molly fortfarande iklädd pyjamas...

Tur att frukosten på McDonalds inte är den värsta rusningen!! Vi skrämde bara livet ur tre stycken...+ personalen!

När vi sen kom hem så besatt vi någon typ av sjuklig överskottsenergi så vi packade ur bilen i ett jehuj...in med allt i huset...sorterade det mesta till sin rätta plats...sedan åkte jag och handlade medan barnen lekte och Marcus tog igen sig på soffan efter sin marathonkörning.

Efter lunchen drog han sedan med sig alla ungarna ut i regnet för att kratta löv på tomten (!) Ett måste, för vi drunknar i löv! 

Stackars barn är skadade av mammans ständiga jakt efter bloggmaterial så när jag kom ut med mobilen i handen och sa att jag ville ta ett kort så samlade Hugo ihop sina systrar och ställde sig i position ;-)

Lyckades även få till ett mer "spontant" kort där alla såg ut att vara aktiva ;-)

Men efter det så kraschade vi big time och har inte tagit oss upp ur horisontalläget sedan dess. 

Men nu är äntligen barnen nattade och även Marcus och jag har gått och lagt oss (kl.20:17) i hopp om att kunna ta igen några timmars förlorad sömn.

Så go'natt på dig och hoppas du får en fin start på veckan!!

Kram Lovisa





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar