lördag 13 oktober 2012

It's happening

Hej!

Vi klarade oss undan fler otäcka sjukdomar och är alltså FAKTISKT på väg till LOKA i detta nu!!

Tjohoooooo!!!

Vi åkte hemifrån redan igår för att landa hemma hos min syster där barnen ska vara över helgen. Det blev kvällsmat och fredagsmys innan vi hamnade i sängen. Tyvärr har vi haft en usel natt med Molly. Vi misstänker sedan innan att hon kan vara känslig mot ägg, och eftersom kvällsmaten bestod av wook och ÄGGnudlar så kan ni ju gissa hur Molly har mått inatt :-( Typiskt!! Jag har så dåligt samvete för att det aldrig slog mig att hon skulle få ont i magen av det ;-(

Nu hoppas vi innerligt att nästkommande natt ska gå bra. För Mollys del men också för Linda som ska ha henne hos sig i sängen ;-)

Fick ett MMS av Linda för en stund sedan. Det verkar inte gå någon nöd på Molly just nu iallafall ;-) Hon har det så mysigt hos storkusinerna och moster!! Å så har hon ju Hugo och Alva där också :-)

Marcus och jag har för övrigt en bra start i bilen. Vi tog först en DriveIn på McDonalds för att köpa frukost. Vi sitter och pratar om allt mellan himmel och jord, solen skiner och på radion hörs Stevie Wonders "You are the sunshine of My life", som vi hade som utgångsmarsch på vårt bröllop :-) Härlig början på en mysig helg!!!

Hoppas Du också får en fin helg. Ha det gott så hörs vi snart igen :-)

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar