måndag 15 oktober 2012

Back to reality
 
Hej på er!
 
Nu är vi hemma igen. Tillbaka till verkligheten kan man säga. Det är verkligen helt underbart på Loka Brunn. Det har kommit att bli vårt absoluta favoritställe. Vi kan verkligen slappna av och bara njuta av lugnet och stillheten när vi är där.
 
Ja, och så är vi ju rätt så förtjusta i maten och fikat också förstås!! Man går ju liksom aldrig hungrig när man är där. Det är frukost, fika, lunch och fika. Kakbuffé och sconesbuffé med marmeladbuffé och så lite fika, trerätters middag och så gärna lite snacks på det uppe på rummet innan det är dags att hamna i koma resten av natten. Och då drömmer man om mat och fika istället!! Underbart är det iallafall! My kind of place ;o)
 
Vi har iallafall haft det jättebra...och det har barnen också haft hos sin moster, morbror och sina kusiner. Men med den lilla incidenten från i somras färskt i minnet så hade jag lite svårt för att slappna av så det blev nog kanske lite onödigt många sms skickade med frågan; Hur går det?
 
Vilket syrran snällt hela tiden svarade på med texten; Det går bra! Vilket lugnade mig lite :o)
 
 Men igår när vi kom tillbaka till Västerås fick vi veta den sanna versionen...
 
Marcus njuter av en kopp kaffe i salongen. Man skulle kunna tro att det är mig han sitter och tänker på...men i själva verket så funderar han på hur det gick för polarna i Åstadsloppet. Och så var det ju IronMan på Hawaii under lördagen....mycket spännande och viktigt att följa!! ;o) Hehehe!

Mmmmm! Det vattnas i munnen :o)

Allt är så fint och genomtänkt. Man känner sig så bortskämd! Inne på toaletten tex så ligger det små handdukar i en korg som är till för att torka sig på efter tvagning av sina små händer. Jag väljer att INTE tänka på det enorma slöseriet av vatten och tvättmeddel och miljöförstöringen som det medför, utan gillar istället känslan av att få torka händerna på en mjuk och go´luktande handduk efter mitt lilla toalettbesök. Aaaaaah, lyx!!!

Vi tog varsin spabehandling - Massage och fick bada bubbelbad med go´luktande oljor. Underbart!

Här bodde vi.

På kvällen fick vi njuta av trerättersmiddag i vinkällaren! Härligt!!

Vårt fina rum! Jag tänker göra en total rip-off och renovera om vårt sovrum precis såhär! Vi var dessutom nära på att smuggla med oss sängen hem. Men valde tillslut att INTE göra det. Den fick inte plats i bilen. 

LÖRDAG KVÄLL: Fräscha och glada, redo för en kväll på tu man hand. Längtande efter mer god mat, tid tillsammans, bara ögon för varandra. Få sitta ner och prata om allt eller inget. Samla ork och energi...bli lite kärare. Få vara Marcus och Lovisa, man och fru...inte bara mamma och pappa. Det blev en fanstastisk kväll!!! Nästan som en dröm :o) 
 Hör ni vinylskivan som raspar till...? Den romanstiska musiken tar slut... Back to reality...
SÖNDAG EFTERMIDDAG: Åter tillbaka till efterlängtade och oändligt älskade ungar som visar sig ha både feber, rännskita och...LÖSS!! Tur att syrran inte var helt ärlig i sina svarsSMS. "Det går bra" betydde egentligen; "Jodå vi har det bra, förutom Molly som är dålig i magen och skiter så hela huset stinker. Hon är stundtals gnällig och verkar som att hon börjar på att få feber. Alva har LUSfest i håret så morbror Jonas fick häva sig iväg klockan halv tio igårkväll för att köpa lusmeddel till hela högen. Men annars har vi det bra".

Marcus och jag luskammade oss också när vi kom hem. Tror ni inte att det satt en liten lus i mitt hår också?!?!?! Bläääääää!!!! 

Molly tog sig friheten att måla fina alster på väggarna hemma hos min syster.

Vi hann med att fira Alva som fyller år den 22/10. Linda hade ordnat så fint med ballonger, tårta och fyrverkeriljus :o)

Ebba fixade med go´fika!

Hugo och Alva hade varit med och gjort muffins.

Molly fick också ett litet paket :o)

Alva höll på att trilla av stolen när hon öppnade sina paket. Tyllkjolar och smink!! Lyckan var total :o)

Hugo fick matteböcker, läsböcker och ett kassaskåp.

Kvällen avslutades med en rask och skön promenad med Sofi. Efter den här helgen behöver jag verkligen börja röra på mig ;o)

Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Oh vad mysigt ni haft och vad bra att Linda inte sa precis som det var ;)
    Oh löss!!!! Vad läskigt, jag drömde inatt att jag hade det i hela huvet! Hoppas det inte är en sanndröm gaaah!!!
    Kraaaam Mia

    SvaraRadera
  2. Jamen vad skulle jag göra =0)
    NI hade inte kunnat njuta av er LOKA-vistelse om ni vetat att det var lite smårörigt här hemma stundtals ;0)
    Och det gick bra, det var helt sant ! Sen att det inte blev riktigt som vi tänkt oss är ju en annan sak :0) Det var så mysigt att rå om dom, med löss och allt :)
    Kram på er!
    Linda

    SvaraRadera