torsdag 8 april 2010

Fortsättning på påsken...

Idag har jag avklarat den första dagen på jobbet efter ledigheten och det var en pärs. Händerna och hjärnan ville absolut inte samarbeta vilket gjorde att allt kändes rörigt och osammanhängande. Dessutom jobbade jag kväll idag så jag kom ganska nyss hem och har nu sjunkit ner i soffan för att samla tankarna innan det är dags för en ny dag. Marcus och barnen sover redan gott uppe i sina sängar och jag är inte långt ifrån att göra dom sällskap. Därför blir det ungefär som gårdagens inlägg...bara en massa bilder med små kommentarer till.

Må så gott!

"Lala" är försjunken i tankar. Här hänger hon över en bra investering inför resan. Klistermärksbok. Hittade 4 st för 99:- på Willys och barnen favoriserade dom på en gång.

Söndagen bjöd på fantastiskt väder så vi passade på att gå ner till sjön ännu en gång. Här är jag och Hugo ute på en liten skotertur. Det var inget bra skoterföre tyvärr så det blev inte så många vändor som jag hade hoppats på.

Pappa och mamma gjorde oss sällskap efter en stund.

Min älskling blir fotograferad :o)

Min coola pappa i en läcker täckdress a la 80-talet :o)

"Lillstugan" som jag berättade om igår...

På måndagen bestämde vi oss för att åka till Sabots´n för att pimpla och sätta ut gäddsaxar. En stor snöhög satte stopp för våra planer att parkera bilarna i närheten för att sedan åka skoter och släde den sista biten ner till sjön. Men en traktor kom åkandes förbi och såg vårt dilemma och satte genast igång att ploga åt oss...mycket snällt av honom :o)

Jag, Hugo, Alva, Nellie, Ebba och Noa blev dumpade ute på sjön först. I väntan på dom andra (som kom efter ca 1 timme pga att skotern la av på vägen tillbaka) byggde jag och barnen en snögubbe. Möt "Rock´n Roll", som Hugo och Nellie döpte honom till.

Snön fungerar utmärkt som kylskåp!

När man sitter och myser framför en brasa så är det ofta så att skotrar som kommer åkandes förbi ofta stannar till och hälsar, och är det någon man känner då stannar man gärna en stund och pratar och fikar innan man åker vidare igen. En mysig mentalitet och kutym tycker jag!

Solen sken på oss ute på isen.

Den här dagen hade vi tur med fisket. Denna lilla aborre fick lite senare fungera som bete för att fånga en ännu större fisk...gammgäddan!

Alva och Signe...småkusinerna!

Vad är en påsk utan en ordentlig påsktårta??
Kram Lovisa

3 kommentarer:

  1. Hej Vännen!
    Åh, vad härligt... skoter och TRAKTOR... Tur att de finns ibland och tur... Ha det så gott, kom gärna in och tävla hos mig, goa kramar Ina

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig vecka ni haft! Jag myser när jag ser bilderna.

    SvaraRadera
  3. Åter en massa fina bilder, så kul att få se vad ni varit med om. "Lala" är ju för söt när hon funderar.
    Kramisar från blå huset

    SvaraRadera