söndag 6 december 2009

Det är dags för fredagsmyyys

Det har varit en jätteskön helg men som vanligt så sprang den förbi alldeles för fort. I fredags bakade jag och barnen pepparkakor innan det var dags för lite fredagsmys i soffan. Både Hugo och Alva var djupt försjukna i pepparkaksbaket och hade ett enormt tålamod vad det gällde att kavla ut degen, stanska ut kakor och sedan börja om från början igen. Vi fick en hel burk full med smarriga pepparkakor att kalasa på här hemma.

I lördags lämnade vi av barnen hemma hos Romells runt lunchtid och sedan for jag och Marcus vidare mot Norrköping för att hälsa på våra vänner Jenny och Lars. Dom har ganska nyligen köpt ett hus som likt vårat var i ett stort renoveringsbehov och nu lyckades vi äntligen hitta en helg då vi kunde komma och hälsa på dom för att se hur det har g ått för dom. Dom hade kommit längre än vad vi hade trott och huset var helt makalöst fint...invändigt :o) När vi ringde för att få en vägbeskrivning sa Jenny "kör tills ni ser det fulaste huset på gatan...där bor vi!" Och det stämde faktiskt! Det var inget vidare vackert hus men det kommer det definitivt att bli. Dom har jättefina planer för det och det kommer att bli toppen!

Idag har vi haft Hugos dagiskompis Lucas med familj här på eftermiddagsfika. Det var verkligen supertrevligt! Vad mysigt det är att lära känna nya människor och som dessutom är genomgoa och trevliga. Det roliga är att dom också har en liten tjej i samma ålder som Alva och så visade det sig att vi har vissa kopplingar till varann på ett och annat sätt. Kul!

I love chips! Den här godingen hittade jag i chipspåsen i fredagskväll...det måste vara ett tecken...;o)

Pepparkaksbak med barnen.

Alvas...

Hugos.

Hittade barnen i badkaret där dom lekte att dom simmade under vattnet :o)
Kram Lovisa





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar