fredag 30 november 2012

Det rrrrrrullar!

Hej på er!

Äntligen fredag!! Eller vad säger ni?

Åh som jag har längtat efter den här kvällen. Jag är så trött! Trött, trött, trött...och schleten!

Trots det så har det varit fullt ös här hemma sedan vi kom hem. Jag och barnen har bakat ännu en sats med lussekatter. Men idag blev dom mer traditionella än dom vi gjorde igår kväll. Dom gjorde vi med vit choklad i. Jättesmarrigt dock, på båda visen!

I morgon har Alva dansuppvisningen nere på stan och då ska dom vara utklädda till indianer. Så under tiden lussebullarna jäste så sydde jag två stycken indianklänningar. En till Alva och en till Cornelia.

Hmmm...inget mästerverk direkt. Men man ser vad det ska föreställa iallafall ;-)

Sen har kvällen bestått av det klassiska fredagsmyset...tacos! Sen hade vi ett nytt inslag i form utav lussekatter och julmust. Väldigt smarrigt!

Nu sitter Hugo och pärlar (han har fått dille på att pärla...jag ska visa hans samling någon gång), Marcus lägger Molly och Alva sitter och skriver och upprepar ordet 'prutt' om och om igen.

Ikväll lossnade det. Äntligen vill tungan rrrrulla i munnen :-) Det har varit lite ledsna miner från Alva ett tag nu. När till och med kompisarna som är ett år yngre får till rullande rrrrr, men inte Alva, då har det rullat tårar istället.

Men nu så :-D

Alla ljusstakar och stjärnor är äntligen på plats. Det tog bara en hel vecka ;-) Nu ska det bara röjas undan en massa lampor och alla jullådor...sen kan vi bara sitta ner och njuta av allt det fina. Det är allt bra mysigt att få pyssla och dona och göra det juligt och fint här hemma. Men dagarna efter nyår då är det minst lika härligt att få återställa allt igen ;-)

Hoppas Du får en fin helg!

Kram









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar