onsdag 28 januari 2015

På bättringsvägen

Hej hej!

Det har varit några riktigt tuffa dagar för stackars Molly. Första tre dagar med kräksjukan som nu har övergår till riktigt illa di.... Ja asså jag tror ni förstår. Jag behöver nog inte skriva ut det.

Däckad!

Tjejen som sympatideckar ;-) 

Hon har iallafall varit riktigt risig men nu äntligen verkar det som att det börjar vända och hon får behålla det lilla hon får i sig.

Några skedar korv och mos gick ner till lunchen idag. 

Och som om inte Mollys öde var nog påfrestande så passade även Alva på att få en släng av streptokocker i måndags och Hugos lärare ringde efter lunch och sa att Hugo hade fått ett anfall på rasten...Suck! "En olycka kommer sällan ensam" brukar man ju säga :-(

Men vilken fantastisk vård vi har... Klockan 8 i måndags morse pratade jag med vårdcentralen. Klockan 10:30 fick vi komma in för undersökning. Efter lunch ringde läkaren upp mig på mobilen och meddelade provresultatet och klockan fem på eftermiddagen kom Marcus hem med medicinen som han hade hämtar ut på Apoteket. Snabbt och smidigt!

En liten käpp i hjulet har vi dock haft under dessa dagar. Har man hund måste man gå ut och rasta denna hund trots att magsjukan härjar. Det har bara varit att bylsa på sig varma kläder, sätta Molly på Boben (hon har varit för spak för att gå själv) och sedan hålla tummarna att spyan lyser med sin frånvaro.

Som tur är så har alla promenaderna gått bra än så länge ;-)

Viktigt att vingarna fick följa med på promenaden ;-)

Nu hoppas vi att det vänder och att vi får hålla oss friska.

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar