fredag 11 april 2014

Såhär ligger det till...

Hej på er!

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7...

Sju veckor har vi VABat och följt med Hugo till skolan och nu verkar det som att vi fått lön för mödan. Tyvärr inte lön som i LÖN *katjing*...för man blir sannerligen inte rik av att VABa, det är ett som är säkert. 

Nä! Utan lön som i att Hugo är anfallsfri och i och med det även tryggare och lugnare i sig själv och vågar nu gå till skolan själv utan oro och ångest för att få en massa anfall. Och det mina vänner...känns sååååå skönt och är verkligen mödan värt och viktigare än alla pengar i världen!!

Sitter med gråten i halsen när jag tänker tillbaka på de här veckorna...ja, egentligen månaderna. För alltihopa började egentligen redan i mitten på januari. Då kunde vi aldrig tro att det skulle hålla i sig såhär länge.

Det har varit tufft och kämpigt för hela familjen, men självklart framför allt för Hugo. Tänk vad länge han kämpade och trälade med flera anfall varje dag innan han på allvar bröt ihop och vi på riktigt förstod hur jobbigt det här var för honom.

Alla dagar och kvällar med ångest och tårar inför att gå till skolan och att möta lärare och elever och inte veta när eller var anfallen skulle komma...bara ATT dom skulle komma.

Jag är ändå glad att han blev sjukskriven så pass länge för det har gett oss möjligheten att verkligen göra det här ordentligt och noggrant. Det har varit ett steg fram och två steg tillbaka pga bakslag hit och dit av olika anledningar. 

Men fr.o.m i tisdags så har han gått själv till skolan och klarat sig ifrån att få anfall helt och hållet. Lyckan i hans röst när han har ringt på eftermiddagen och berättat att allt gått bra har varit underbar att höra. Man får liksom gåshud över hela kroppen ;-) Jag känner mig så tacksam!!!!

Men VABen håller i sig ändå...och nu är det Mollys tur att bli ompysslad. Hon har varit hostig i flera dagar och i morse vaknade hon dessutom med feber. Så vi håller oss hemma idag...

"Mamma jag fjysej". Tjejmys i soffan under filten och barnprogram på TV:n.

Men när febern gått ner en smula så har det varit kul att sitta och pärla en stund ;-)

Och så har vi målat naglarna i regnbågens färger.

I helgen har vi planer på att börja med vårt nyaste projekt...Operation: Switcha sovrum med varann.

Molly har temporärt fått flytta in till Alva...
Vilket är mycket populärt!!

Detta gör att vi kan börja måla om i Mollys rum som så småningom ska bli Hugos crib.

När Hugo har flyttat in i sitt nya rum kan vi flytta upp bäddsoffan från tv-rummet på nedervåningen där Marcus och jag har planer på att flytta in till Hugos fd rum som sen ska bli gästrum.

Detta gör att vårat gamla rum på övervåningen blir ledigt och ska piffas till och så småningom husera en liten Alva :-)

Hängde du med??

Haha...inte??!! Du får se bilder under resans gång istället ;-)

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar