torsdag 17 april 2014

Påsklov

Hej!

Vad skönt det är att veta att vi har några lediga dagar tillsammans nu. Genast så går kroppen in i semester-mode och blir sååååå seg.

Men imorse fanns det ingen tid till sovmorgon och långdragen frukost, för redan kl.8:15 hade vi tid på USÖ för uppföljning med Hugos läkare.

Allt gick bra. Vi pratade om veckorna som varit och att det äntligen verkar som att det har vänt. Läkaren ville iallafall attvi utökar medicinen lite till eftersom att han ändå har fått något enstaka anfall dessa veckor. Det senaste i onsdags.

När vi kom hem åkte Marcus in till jobbet och brände av några timmar innan han också kunde ta påsklov.

I eftermiddag har barnen haft kompisar här. Molly har fått vara med och leka i den mån hon har orkat. Hon har fått massvis med koppor över hela kroppen nu och många av dom har börjat klia...vilket får henne att bli riktigt trött och gnällig (vilket är helt förståeligt).

Vi lyxade till det med lite go'fika på förmiddagen för att fira att det är påsklov :-)

Jag passade på att färga mitt trötta och tråkiga hår. Hade egentligen lust att göra det ljusare inför sommaren...men det fick bli röd/brunt istället.

Renoveringen fortsätter...och idag hittade vi vår sovrumstapet. Jippi!!!! Så Marcus slipade och spacklade lite i eftermiddags och imorgon hoppas jag att vi kan dra igång på riktigt.

Fortsättning följer...igen!

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar